100 TURER i 2016

Her skriver jeg inn turene mine, og så håper jeg at hundene og jeg kommer i mål innen utgangen av året.

IMG_4415

JANUAR.

1 tur: 3. januar: Ljøtelende. Pia, Ebbie og Fant.

2 tur:  4. januar: Buvatn, langs vannet. Pia, Ebbie og Fant

3. tur: 6. januar: Formiddagstur Maridalen, ettermiddagstur Haslum. Pia, Ebbie og Fant.

4. tur:  7. januar: Maridalen. Alle tre hundene.

5. tur: 9. januar. Låplassen. Tur på jordene (en kort og en ganske så lang kveldstur) + lek i hagen. Alle tre hundene.

6. tur:  10. januar. Låplassen. 2 turer i snøen rundt på jordene + godbitsøk og lek i hagen. Alle tre hundene.

7. tur:  11. januar. Tur i skiløypa på Buvatn. Lek og apportering av hanskene mine. Godbitsøk i hagen + 2 små lufteturer på Låplassen. Alle tre hundene.

8. tur:  12. januar. Liten morgenlufting på Låplassen. Kveldstur «Skøyen rundt». Fin og koselig tur. Martine, Fant og Pia.

9. tur:  13 januar. Formiddagstur i Maridalen før jobb. Endel nysnø og litt tungt å gå. Pia og Ebbie. Kveldstur i Grini Næringspark. Kaldt, men deilig. Trente litt innkalling og LP-øvelser. Pia og Ebbie.

14. – 22. januar: det ble ei kald uke på Låplassen. 20 kuldegrader og Pia og Ebbie greide faktisk ikke å gå noen turer. Det ble bare lufting i hagen og rusling på gårdsplassen. Det ble derimot mye mental trening (apportering fra verandaen og ut på tunet, smeller, vendinger, triks, rydde leker, godbitsøk i hagen + target osv.)

Fant var sammen med Martine denne uka, og på Skøyen var det 10 grader varmere. Han gikk noen turer med Martine og koste seg.

10. tur: 24 januar. Kjempefin tur på Haslum Kirkegård, med innlagt apporteringstrening + å gå fint i bånd. 4 kilometer med Pia. Ebbie var med Arne til Låplassen og Fant var hos Martine.

11. tur: 25. januar. Maridalen før jobb. Pia og Ebbie.

12. tur: 26. januar. En flott formiddagstur i sol i Maridalen ved Nes gård, før jobb. Det ble en bitteliten lufting på Sandvika Storsenter kl. 09.00, fordi jeg kjørte Karoline til øyelegen.

13. tur: 28. januar. Maridalen. Tur med Pia, Ebbie og Fant + Martine. Kjempetrivelig tur.

14. tur: 30. januar. Solbu, langs vannet. Det var tungt å gå, men det ble allikevel litt lek, hopp og sprett på Ebbie og Pia. Fant snuste for det meste. Ellers ble det et par småturer rundt på jordet/vesleskogen + et godbitsøk i hagen. Fant, Ebbie og Pia.

FEBRUAR:

15. tur: 2. februar. Solbu, langs veien. Pia, Fant og Ebbie. Ellers har vi vært mye ute i dag. Det er blitt et par godbitsøk+ trening på alle tre.

16. tur: 4. februar. Formiddagstur Maridalen, ettermiddagstur rundt Nadderudhallen. Pia og Ebbie.

17. tur: 5. februar. Deilig formiddagstur i Maridalen, med Fant, Pia, Ebbie og Martine. Lek og kos 🙂

18. tur: 7. februar. Formiddagstur langs Buvatn. Basing og lek i tung snø. Kveldstur m. Mie rundt Buvassbrenna.

19. tur: 8. februar. Fin tur langs veien, fra Solbu retning Nes. Snøvær, men ikke kaldt.

20. tur: 10. februar. Tur i området Nadderudhallen og Bekkestua. En times tur + trening etterpå. Pia og Ebbie.

21. tur: 12. februar: Maridalstur før jobb. Pia og Ebbie.

22. tur: 15. januar. Tur langs veien fra Solbu mot Nes, deretter ut på vannet i en sti på vannet. Noen hadde gått på truger der og det var fint å gå. Pia og Ebbie.

23. tur: 17. januar. Sparketur fra Solbu, rundt Tunhovdåsen og tilbake til Solbu. 6 km. Bare meg på tur. Pia og Ebbie ble kjørt til Gol Dyrepensjonat på formiddagen, fordi jeg skal passe Fanterampen noen dager. Pia har løpetid og da kan hun ikke være sammen med Fanterampen.

24. tur: 19. februar. Tur med Fant i Maridalen ved Nes Gård. 5 km.

25. tur: 21 februar. Skitur med søster + +. Sparketur først med Fant. Pia og Ebbie på Gol Dyrepensjonat, fordi Pia har løpetid.

26. tur: 22. februar. Formiddag: skitur på Solbu først, deretter en trugetur langs Buvatn m. innlagt matpause. En sparketur på kvelden. Bare jeg. Fant er hos David og Martine. Jentun fortsatt på kennel. De hentes i morgen.

Jeg gikk en kveldstur med jentene tirsdag kveld (23. februar, etter å ha hentet dem på kennelen på Gol), men den kvalifiserer ikke til å bli registrert som «tur», egentlig. Det ble bare et par kilometer langs veien fra Solbu og bort til Krafsebekken.

27. tur: 24. februar. Vinterens aller første skitur med Pia og Ebbie. Rundt Buvatn. Flinke hunder, men vi møtte ingen heller da.

28. tur: 25. februar. Samme turen, men nå la jeg inn ei pause, hvor hundene fikk et bitte, lite godbitsøk og jeg satt og koste meg i sola. Det ble litt trening og et lite godbitsøk til, på Solbu etter turen.

29. tur: 29. februar (skuddår). Maridalstur m. Pia og Ebbie.

MARS:

30. tur. 1. mars. Maridalen m. Pia og Ebbie.

31. tur. 2. mars. Maridalen m. Pia og Ebbie.

32. tur. 5. mars. Kjempefin skitur uten noen av hundene, men med Mie. Fra Karibu til Krefselien og hjem. Pia og Ebbie var på Låplassen med Arne, mens Fanterampen var med meg på hytta. Han har dessverre forbud mot å gå på ski i løse løyper ;-(

33. tur. 8. mars. Skitur med Pia og Martine. Over Buvatn, til «appelsintreet», ned til Vesle-Buvatn, deretter gikk vi på veien til vi kom til skiløypa som går fra hyttefeltet, langs land og deretter til Solbu.

34. tur. 10. mars. Først tur med Ebbie og Fant, deretter 6 km sparketur med Pia (det vi kaller «runden»).

35. tur. 15. mars. Kveldstur en times tid rundt omkring i Nes sentrum. Pia og Ebbie.

36. tur: 17. mars. En god tur rundt på Kjelsås før jobb. Vi gikk i smågatene og koste oss. Pia og Ebbie.

37. tur. 18. mars. En times tur på Haslum Kirkegård. Jeg tente lys på grava til mommo, moffa og onkel Bengt. Pia og Ebbie.

38. tur: 29. mars. Det ble ikke så mange turer på oss i påska. Det ble mange småturer og besøk. En tur ble det 1. påskedag. Da gikk Pia, Fant, Martine, David og jeg på tur i Ljøtelende. Det gikk ann å gå på beina på en skogsbilvei der.

IMG_5701

APRIL:

39. tur: 1 april. En kjempefin skitur med Mie, ca 12 km.

40. tur: 4. april Maridalstur m. Pia og Ebbie på formiddagen, kveldstur på Haslum Kirkegård på kvelden. Fant er hos David og Martine.

41. tur: 5. april. Koselig kveldstur m. Pia og Ebbie, i hyttefeltet etter Lysern, mot Solbu.

42. tur: 7. april. Pia og jeg på alenetur, hyttevei etter Langedrag. Nysnø og tungt å gå.

43. tur: 13. april. Tur i Ljøtelende med Pia og Ebbie. Gåtur på skare og der det var bart. Det har vært noen småturer de siste dagene, men de regner jeg ikke med her.

44. tur: 17. april. Tur på Buvatn med alle tre hundene. Gikk på skaren, supert «påskevær». Deretter ble det spor på alle tre i Ljøtelende.

IMG_5818

45. tur: 22. april. En lang og flott tur i Maridalen med jentun før jobb. Nydelig vårvær.

46. tur: 25. april. Alenetur med Fant langs Tunhovdfjorden. Skareføre.

47. tur: 27. april. Tur med hele gjengen i Ljøtelende. En nydelig dag.

48. tur: 2. mai. Tur med jentun i Maridalen før jobb. En times tur, fint vær.

49. tur: 3. mai. Ny tur med Pia og Ebbie i Maridalen.

IMG_5933