T og T.T (tur og target-trening).

I kveld er jeg ganske så trøtt, derfor blir det en rask og kort oppdatering. Jeg har også oppdatert mine planer 2009.
dsc_00071
Tur i Maridalen, nydelig vær og snille, ivrige hunder. Vi «møtte» tre elger inne i skogen. Fant gikk med snuta nede i bakken som vanlig og oppdaget dem ikke før vi kom omtrent der de hadde gått, mens Ebbie oppdaget dem ganske så fort. Fant gikk i flexibånd, mens Ebbie kom da jeg kalte henne inn. Skal si elgene er store, flotte og mektige,  ikke rart at jeg ble både andektig og imponert da jeg sto og iakttok dem.
Fant og Ebbie ventet i bilen mens jeg var på arbeid, og de var så stille og snille, så det var ikke noe problem. Da vi kom hjem, ble det lek og latter med storebror Andreas.
dsc_00251
Vi har trent litt target i ettermiddag, det gjorde vi i går kveld også. Target-stick og post-it lapp. Fant er super flink, men så har han jo trent på dette i et par års tid også. Ebbie skjønte oppgavene ganske så fort, så nå er det bare terping og mere trening som skal til. Hun kommer nok snart til å både lukke skuffer (med post-it lappen) og til å krype etter targetsticken.  
Det ble litt utgangsstilling, kontakt under baklengs marsj og «værsågod-trening» på begge to.
Fant er en liten «vokter» og må derfor passe på baggen til mamma som akkurat nå ligger oppå buret til Ebbie og Fant. Han er jo litt go`da. Selv om «vokter-egenskapen» hans kunne jeg gjerne vært foruten.
dsc_00041
Jeg hadde tenkt meg en tur ned i garasjen der Birgitta hadde kurs i kveld, men jeg satt så godt og så ble jeg så «akutt» trøtt, derfor orket jeg ikke. Nå er det sengetid, i morgen er det en ny dag!! 🙂

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “T og T.T (tur og target-trening).”

  1. Pompen er så søt der han sitter oppi bagen å passer på!! 😀 Jeg lo godt da jeg så Fant sitte oppå buret sist jeg var hjemme… 😉

    Nå skal jeg legge meg også! Har oppdatert bloggen min nå, så da kan du se noen bilder fra skolen! 😉

    Nattaklemmer herfra ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.