Lek i hagen.

dsc_0017
Dagen startet med noen telefoner vedr hundetrening/privattimer, derfor kom vi oss litt seint ut på tur. Utrolig hvor fort tida går når vi prater «hund».
Vi gikk en times tid i Maridalen- igjen. Flexibånd på Fant og bånd som hang etter Ebbie. Det var skarføre slik at vi kunne gå hvor vi ville. Vi gikk over noen jorder, langs vannet, litt i en skiløype og så tilbake til bilen. Vi gikk omtrent på 2 rådyr, og så at de sprang ifra oss med hvite haletipper. Vi handlet litt i butikken (bla goddis til runderingskurset i helga) og så reiste vi hjem.
«Ungene» har lekt i hagen i ettermiddag og slappet av. Her er noen bilder av leken deres. Det er morsomt å kunne fange de små øyeblikkene og se signalene deres når de leker.
dsc_00161
dsc_00241
dsc_00141
dsc_0022
dsc_00122
I kveld er det litt lesing og avslapping som gjelder. Arne reiste opp til hytta nå, med alle hvitevarene som vi skal ha inn der. Nå mangler vi bare gass-toppen så er alt kommet opp. Da gjenstår det bare at Kai snekker får satt det på plass. Spennende!
TRØTTE POMSEN!
dsc_0002

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Lek i hagen.”

 1. Har pomsen fått seg ny plass?! 😉 hihi…

  Gleder meg til å reise på hytta! Jeg kan kanskje komme opp litt tidligere, og hjelpe deg med det siste du må gjøre! 😀 Jippi!!

  Var på lønningspils igår, det var kjempe gøy! 😀

  Hvordan gikk det på kurs idag? Kanskje jeg kan bli med imorgen? 😉

  Klemmer

 2. Ja, Pomsen ligger der noen ganger, sårlig når veska mi står på gulvet bak sofaen.

  Supert hvis du vil hjelpe til når vi skal flytte ting inn på «nye-hytta». Det skal bli morsomt!! Det blir endel bæring fra annekset.

  Det gikk veldig bra på kurset i dag. Det er så godt å ha med en hund som klarer å jobbe ute og som ikke bare har snuta i bakken hele tida. Hun var sååå flink, atte. Jeg skal reise fra Granfos kl 09.30 i morgen, så bare bli med hvis du vil. Det hadde vært kjempemorsomt!

  Nå er vi slitne både Ebbe-lure og jeg. Pomsen var veldig glad da vi kom hjem. Han har hatt det bra sammen med Andreas og Martine i dag, han da!

  Me svallast!!!
  Klem :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.