Fanterampen min!

Fanterampen til mamman sin er en hund som har mange tanker i det lille hodet sitt, og som kan glede seg over mangt her i livet. På hytta har vi en egen strand og Fant simpelthen elsker å vasse ut og hente forskjellige ting i vannet. Klarer han ikke å få tak i det, han svømmer nemlig ikke, står han bare og hyler (ja, skikkelig høye hyl). Da kan det jo hende at det kommer noen og hjelper han. Ellers elsker han også å grave i vannkanten. Hva det er han graver etter og hva han finner, er det ingen som vet. Han kan drive på i  timesvis, og når han er ferdig, ser han ikke ut. Jeg priser meg lykkelig for at vi har fått dusj på hytta, det gjør det litt enklere når han skal inn og må vaskes.

Slik så han ut etter litt graving/vassing i vannkanten.

DSC_0001

Her er en nydusja liten cocker!

DSC_0006

Litt trøtt, og baggen til mamma er bare såå god å ligge på.

DSC_0009

Endelig er det kvelden. Nå fryser han ikke og kan legge seg for kvelden

DSC_0014

Ebbie skjønner ikke så mye av Fant sine aktiviteter, hun vil heller trene litt med mamman sin. Nå er det rygging som hun tilbyr, og det nesten hele tiden. Jeg har derfor begynt å innføre et «ferdig med trening» signal. Prøver hun å tilby atferder etter at jeg har gitt henne signalet, blir hun ikke belønnet. Det er jo et luksusproblem for meg, som reiste «verden rundt» og trente «kontakt» med Fant de to første årene av hans liv.

5 svar til “Fanterampen min!”

 1. Jeg kan se at Fant har kost seg masse idag!! 😀 Hihi! Lurer på om han finner noe jeg, der han graver…!? Hmm..
  Han er jo så søt når han har kost seg, skitten som han er da! Veldig deilig å ha dusj, så blir det litt enklere for deg og ryggen din! Kombaja! 😉 Susse begge to fra meg!

  Hilse til alle sammen!!
  Klemmer herfra<3

 2. Åhh, nå kommer Milli til å bli skikkelig forelska i deg også, Fant!

  Hils dine, og ha ei fortsatt god helg 🙂

 3. Åh, Fant, så kjekk du er når du er litt sånn «rufs» og full av sand. Håper du kan fortelle meg hva du leter etter en gang (jeg skal ikke si det til noen jeg altså).

  Det er mulig jeg er litt jålete, men det må jo være godt å ta seg en skikkelig dusj etter så mye hardt arbeid???!!

  Kanskje vi sees i sommer Fant? Jeg håper det!

  Nuss på nesa fra Milli

 4. Lille gode Fantemann! Så god du er!!
  Vet du hva Fant? Igår så jeg en valp som var blanding av deg og stafforshire terr!
  Han var så god, nesten sjokoladebrun!

  Tutta og Tia roper på deg!

  Suss fra Tante Birgitta Petrine Torsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.