Litt kjedelig, kanskje….

…. men i kveld orker jeg ikke å blogge noe særlig. Vi har hatt en fin dag, «ungene» og jeg. Litt trening i dag: rygging både med Fant og Ebbe-lure, og Fant er like flink som Ebbie. Han er i slag nå når sommeren er i anmars. Marko var aldri det, han var nok litt allergisk mot pollen, stakkars.  Han ble slapp og han klødde under snuta og på potene sine. 

Ellers trente vi også frivillig dekk/stå/sitt under baklengs mars. Ebbie begynner å skjønne det, Fant kan det fra før.

Vi gikk en fin tur i Maridalen før jeg reiste på kontoret. Det er så deilig å kjenne/lukte at sommeren er i kjømda. Jeg blir så glad når jeg hører fuglene som kvitrer, det blir grønnere og grønnere for hver dag som går, og vi kan igjen gå på steder vi ikke kunne i vinter. Herlig. Men jeg oppdager at det er litt vondt også, for alle stedene minner meg om Marko og at det er første våren uten han. Slik vil det vel være en stund framover.

Ebbie og Fant ventet i bilen mens jeg var noen timer på kontoret. Stille, rolige og  greie hunder å ha med seg. Deretter laget jeg middag og etter det hadde jeg en privattime med ei kjempekoselig og treningsvillig dame med to hunder. Ei tispe på 1,5 år og lillesøster på 3 mnd. Vi trente litt grunnleggende øvelser og hundene/eieren var kjempeflinke.

Jeg har oppdatert bloggen til Nesbyen Hundeskole. Hvis du gidder å kikke inn her, kan du lese litt om kurset jeg hadde der i helga. I morgen er det tur, kontorarbeid og 2 aktiviseringskurs som står på programmet. Da går jo den dagen, også. Det er vel dette som kalles «å leve»!

5 tanker på “Litt kjedelig, kanskje….

 1. Jeg blir så rørt hver gang du skriver om Marko Hilde, jeg har det sånn jeg også. Tenker at sist jeg var her, så var Kaisa med og sist jeg gjorde dette, så var Kaisa med…. Men etterhvert som det har gått ett år, så er det jo Milli som har fulgt meg på alle merkedager og årstider, og da blir jeg ikke SÅ vemodig lenger… Men savnet er der og alle de fine minnene:o)

 2. Hei Gry.
  Ja, jeg tenker slik jeg også. Når det er gått et helt år, blekner vemoden litt og de gode minnene overtar mere og mere. Det er egentlig godt å savne litt også, for da vet vi jo at vi har hatt mange supre og fine stunder sammen med dem.

  Det er så morsomt at du leser bloggen min. Jeg følger nemlig med på din, og jammen har Milli noen fine dager med deg og alle vennene sine.

  Ha en fin dag videre, Gry.

 3. Jeg har hatt en veldig fin uke på jobb så langt, for jeg har kjent på hele meg at Marko har vært med meg! Jeg har sittet å kjørt bil, og «klappet» han litt på hodet! Jeg vet at han ser og hører meg! 🙂 Men jeg savner han masse hver eneste dag! Lille bestevennen og sjelefrenden til losøsta!! ❤

  Jeg skjønner at dere har kost dere idag på tur! Våren er herlig, og snart kommer sommeren! Kombaja! 😉
  Fant er kjempe flink til å trene, han gav jo av seg selv igår når jeg var innom. Ebbie er også kjempe ivrig, og er blitt veldig flink til det «lille» vi trener på! Hihi…

  Klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.