Fine jentene mine!

I dag var det  faktisk ikke  Fant og Ebbie som var i søkelyset, det var det familien som var. Arne var første tur på butikken kl 07, for å dele ut varer til tre skoler. Arne og jeg var også tre turer på butikken senere i dag, fordi et par av skolene trengte «påfyll» av varer. En helt normal 17.de mai for oss, altså.

Vi slappet av innimellom. Vi koste oss med kaffe, vafler og is før Karoline og Thomas, Martine og David kom på middag i ettermiddag. En koselig kveld. Det er alltid fint å få besøk av ungene, bare synd at ikke Andreas også var hjemme. Han er i Bergen og tilbragte dagen sammen med vennene sine der.

Jeg legger ut noen bilder av et par flotte jenter og like fine Fant og Ebbie.

DSC_0035

DSC_0042

DSC_0060

DSC_0055

Martine har en Rogalandsbunad som er sydd til henne med stoff fra en gammel bunad. Arnes mor og slekt kommer fra Stavanger. Karoline har arvet mamma sin bunad. Mamma og pappa var aktive dansere, og reiste land og strand rundt på kappleik. De ble også norgesmestre i sin klasse, så dette er en spesiell bunad, med en historie som jeg skulle ønske den kunne fortelle meg. Mamma og pappa døde tidlig, de er alltid i tankene mine på denne dagen. Pappa danset også «laus» og sparka hatten. Dere som så på Alexander Rybak i går kveld, så at danserne også gjorde det. Han var sprek, pappan min.

Jeg håper dere andre også har hatt en fin dag. I morgen er det på`n igjen! Men det er noe godt og trygt med hverdagene også, da.

 

5 svar til “Fine jentene mine!”

  1. Så fine bilder av oss 4 ungene dine!! 😀

    Takk for en koselig middag, og desserten var skikkelig nam nam!! Glemte å ta med noe hjem da, hadde sikkert smeltet før vi hadde kommet hjem. Så jeg får stjele litt neste gang jeg kommer hjem…

    Sove godt, og drømme søtt!!
    Jeg har hatt en fantastisk 17 mai!! 😀

    Klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.