Ebbie og Fant!!!

I dag skulle vi hente Ebbie igjen. Skulle nesten tro at hun hadde vært borte i mange måneder, men så var det bare fra lørdag ettermiddag! Jammen er det rart hvordan hverdagen liksom blir «fyllt» av disse «småene».»

DSC_0043

Fant og Ebbie måtte kose seg og leke både ute og inne, de måtte stå ved siden av hverandre, og bare se ut i lufta, og de ga tydelig beskjed til omverdenen at de hørte sammen, liksom.

DSC_0030

 Ebbie har hatt det kjempefint hos Berit. Hun har fått sovet i senga hennes om nettene, mens Berits egne hunder måtte ligge et annet sted!. Hun har lekt og kost seg sammen med Sanni, Jennie og god-gutten Nelson, og jammen fikk hun også en tur søndag sammen med Hilde (1) og hundene hennes. Hilde tok noen virkelig fine bilder av Ebbe-lure-mor som du kan se på hjemmesiden hennes.

Biene «våre» reiste sin vei i dag. Maria, nabojenta vår, både så og hørte at de reiste i dag ved 10.30 tida. Så nå er de blitt noen andres «problem». Det er ihvertfall godt at de ikke er i hagen vår, ihvertfall.

DSC_0015

 

DSC_0007

Karoline kom hjem for å hilse på Ebbie i dag, og hun kom sammen med Romsais, 16 år gammel conure.  Han hadde nemlig vært hos veterinæren i dag, fordi broren Apollo (snart 2 år gammel solparakitt) hadde kranglet litt med han. Røvaren Romsais fikk renset nesebor og klippet klør,  og det hadde gått kjempefint. Han er god, han.

DSC_0049

DSC_0062

«Ungene» ble med meg da jeg holdt et lite «mini-kurs» på Slependen, og etterpå gikk vi en liten kveldstur i Sandvika. Koselig. Nå er jeg trøtt, og må krype tïl køys. Fanterampen har gått og lagt seg sammen med Martine, mens Ebbie akkurat sprang opp og hoppet i senga sammen med Andreas. Det er så koselig at han er hjemme, det synes både Mons og Ebbie. I natt var det Ebbe-lure-mor som trakk det lengste strået!!

4 tanker på “Ebbie og Fant!!!

 1. Å så goe de er sammen!

  Vært og kikka litt på de hjemmesidene… en kjekk kar han derre Nelson 😉 Riktig en svigermors-drøm, antar jeg!
  Og på Hildes hjemmeside var det jo en bla. en lapsk!!

 2. Så godt å få Ebbie hjem igjen Hilde!! Det må jo være veldig moro å se at Fant og Ebbie er så glad for å se hverandre igjen at de skynder seg å danne en slags «enhet»?!

  Det høres ut som om Berit er den ultimate barnepasser:o)

  Så deilig at biene «deres» har funnet et annet sted å bo! Det må ha vært litt av et syn (og lyd) når de tok vingene fatt!

 3. Hei!

  Så gode de er………

  Det er så godt når alt er som det pleier.

  Stakkars Romsais da, Apollo du må være forsiktig.
  Godt skumlingene dro sin vei.

  Birgitta

 4. Det går veldig bra med nesa til Romsais nå!! 🙂 Vi var på Volvat dyreklinikk, og de var kjempe flinke der!

  Hundene er sååå nydelige sammen!! ❤

  Klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.