Karoline og Ebbie!

I helga er jeg og Fant alene på hytta. Ebbie skal nemlig stilles ut i Drammen i morgen av Berit og Karoline skal være med. Jeg har nemlig freestyle/agilitykurs på Låplassen i helga, og derfor stiller Karoline opp  som heiagjeng! Jeg har hatt en flott privattime på Låplassen i kveld. Det er så morsomt med ivrige og flinke hunder/eiere.

Karoline har som vanlig skrevet et dagboksinnlegg når hun er hundevakt. Det gjorde hun også hver gang hun passet Markogullet vårt. Nå er det Karoline og Ebbie som er partnere og bestevenner. Ebbie er heldig som har Karoline og Karoline er heldig som har Ebbie.  🙂

Jeg vil gjerne dele med dere det hun har skrevet om kvelden de hadde sammen i går kveld. Det er liksom en liten hilsen til meg, dette.

Mitt første dagbokinnlegg!

Hei mamma!

Her kommer det første dagbokinnlegget fra meg.

Storesøster kom hjem hit kl 2230, og da veltet jeg ut døren når hun åpnet opp. Jeg var kjempe glad, og hoppet og koset og pratet koselyder! 🙂 Jeg måtte også snuse i alle poser og bager hun hadde med seg. Vi bar alle tingene til storesøster ned i kjelleren, også bar det ut i det kalde «høstværet». Jeg gikk kjempe fint i bånd hele veien, og passet hele tiden på at storesøster hang med meg… Vi fant en kjempe fin lilla blomst, som lukter kjempe godt. Så fra nå av, er det vår blomst. Ebbie og Karoline! Partnerene på tur! 😉 Vi gikk Hege-runden for første gang, og det var en koselig liten runde. Jeg går litt fortere enn det Marko gjorde, så vi måtte gå stien også, før vi gikk hjem. Fra naboen og hjem løp vi. Og da hoppet jeg og smilte fra øre til øre da jeg løp inn i gården. Det var morsomt, jippi!

Storesøster laget seg 3 brødskiver til kveldsmat, og gjett om jeg tigget. Jeg er veldig flink til å rygge og sitte. Susse og gi labb kan jeg også. Det endte med at vi delte maten hennes. Slapp av mamma, jeg fikk bare en minibit på slutten av hver brødskive. Men jeg fikk ikke glefse etter den, så jeg måtte pent sitte å se på den før jeg fikk den! Kjedelig… 😛

Storesøster måtte legge på det rene sengetøyet, og det ville jeg være med på. Så jeg gikk etter storesøster hele tiden mens hun prøvde å legge på lakenet. Jeg fikk kost litt som jeg ville, og etter det kunne hun gjøre seg ferdig.

Så nå ligger jeg i sengen å venter på at storesøster skal legge seg… Natta mompen, fra oss!! ❤

DSC_0017

TAKK FOR INNLEGGET, KAROLINE .

KAROLINE HAR EGEN HJEMMESIDE: www.romsais-apollo.no

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Karoline og Ebbie!”

  1. Her var det koselig bilde av oss ja!! 🙂 Skal oppdatere dagboken til Ebbie etter at vi har sett Mord og Mysterier… 😉

    Klemmer ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.