Gutten min!!!

Marko har bursdag i dag. 13 år ville han ha blitt.  Jeg tenker på deg, gullet mitt, og savner deg!! Hver dag!! Takk for alle gode minner. De er gode å ha nå!!

DSC_2148

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Gutten min!!!”

 1. Kjære Hilde

  Nå tenker jeg masse på deg og på Marko og på alle minnene dere har sammen. De ER gode å ha Hilde, også ga du Marko det fineste du kunne – et fantastisk hundeliv!

  Klem fra Gry

 2. Det var koselig skrevet Gry!! 🙂

  Jeg savner også Marko hver eneste dag, og trøster meg med alle de GODE minnene vi har!! ❤
  De skulle levd til de ble 20 år, sånn som fuglene mine… Hihi..

  Klemmer fra oss alle, som savner La Kvass hver dag og tenker på han hele tiden! ❤

 3. Tusen takk Karoline, jeg mistet Kaisa i februar i fjor, og Hilde og jeg har liksom skjønt hvordan hverandre har hatt det….

  Jeg synes de skulle blitt akkurat like gamle som oss:o) Så slapp vi å ta farvel liksom…

 4. Ja det hadde vært noe det! 😉 Det er veldig deilig når man finner noen som har vært igjennom det samme. De skjønner akkurat hva du mener, og hvordan du tenker! 😉
  Som jeg sa til mamma; Jeg har det heller vondt nå, enn å aldri ha hatt Marko i livet mitt! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.