Oppdatering lydighetstrening 15-22 juni.

DSC_0042FRI VED FOT/LINEFØRING.

Det blir ikke så lange innlegget denne uka. Jeg har trent alt for lite, og må nok bare innrømme at vi ikke er kommet så veldig mye lengre med disse øvelsene.

Jeg har hatt ei ukes fri og vært på hytta, og prioritert turer på ca 3 timer hver dag.  Det var akkurat passe temperatur å gå tur i (ihvertfall for meg som ikke liker at det er altfor varmt), kaffi, nistemat og hunder som storkoste seg.

Jeg tok også en biltur til Rødberg, Uvdal, Dagali, Skurdalen og hjem, og en annen dag tok jeg en biltur til Geilo. Onsdag kveld var vi på Låplassen på et lite treff, og koste oss der. Lørdag fikk jeg en smell i rygg/nakke ( det er farlig å strekke seg for gamle damer!) og fikk ikke gjort så mye i helga.  VI fikk oss allikevel en lang tur med Fant og Ebbie søndag. Mie sprang 1,2 mil med Ebbie, mens Fant og jeg sykla.

DSC_0006

Denne uka skal vi trene på «FELLEDEKK I  2 MINUTTER». Skal skrive om hvordan det gikk, om ei ukes tid.

2 tanker på “Oppdatering lydighetstrening 15-22 juni.

  1. Fine bilder fra skogen! 😉

    Jeg har sagt at du må passe deg, og ta vare på ryggen din!! Ellers får du smeller… Be om hjelp!! 😉 Hihi, må jo passe på deg mammaen min!! ❤

    Nattaklemmer

  2. Vet du hva Hilde, sånn bortsett fra det med ryggen din, så synes jeg at dette høres ut som DEN PERFEKTE FERIE!!! Det synes sikkert hundene også:o)

    God bedring!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.