Hurra for Fant, Ebbie og Nalle-mann!

DSC_0005

Karoline kom på besøk i kveld. Da koser Monsegutt (15år) seg.

I dag gikk vi en times tur i de svale stiene helt i begynnelsen av Maridalens skoger!  Vi la inn et lite bad før vi gikk til bilen igjen. Fant koste seg og svømte nesten, mens Ebbe-lure ikke vasset engang. Når vi kommer på hytta nå, skal jeg og Fant gå ut i Buvatn og så skal jeg rope «ha-det» til Ebbie . Da pleier hun å komme som ei kule!!

Fant og Ebbie fikk være med meg på arbeid i dag, fordi jeg har lånt en garasjeplass i en kald og god kjeller. Jeg har dørene oppe i bilen og da blir det kaldt og godt. Egentlig kunne jeg godt tenkt meg at kontoret mitt var i garasjen, så varmt som det har vært de siste dagene. Neida, jeg klager ikke . . . . . .   😉

Den gode opplevelsen i dag, var et møte med en eldre mann og hans 9 uker gamle elghund valp. Fant gikk i flexi-bånd, pga båndtvangen og så har jeg sett rådyr i nærheten. Jeg stoler ikke på innkallingen hans, og så er det også mange folk som går på tur der. Ebbie hadde på seg sele og et kort bånd som hengte etter henne. Da vi hadde gått ei stund, kom altså denne eldre mannen gående, jeg ropte på Ebbie og tok tak i båndet hennes. Valpen syntes at  E og F var skikkelig skumle, og da mannen kasta seg over han for å ta tak i han, ble jo opplevelsen av at det var virkelig var skummelt, bekreftet.

Vi møttes på en smal sti og valpen måtte derfor gå forbi oss. Da sa jeg forsiktig til Ebbe-lure: «sitt», og hun satte seg som bare det. Deretter sa jeg det samme til Fant, og så smukka han også ned i en fin «sitt». Fant synes nok det var greit, for han visste ikke helt hvor han skulle gjøre av seg. Da var det jo greit å bli fortalt hva han skulle gjøre. Nå satt de såå fint og rolig og mannen og valpen kunne passere på et par meters avstand. Valpen knurra litt, men F og E var dempende og beroligende for valpen. Det ble en god opplevelse for den lille bamen og også for oss. Hurra for det!!!

Hvorfor er det «hurra for Nalle-mann» da? Jo, han er nemlig blitt pappa til noen søte, sjokoladebrune smånøster!!!  Bare sjekk her.

 DSC_0022

 DSC_0019

 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Hurra for Fant, Ebbie og Nalle-mann!”

  1. Herlige bilder av snusken!! Hun øver seg på å skrive på dataen… Det er ikke så lett, så mamma eller jeg må vanligvis hjelpe henne å skreive hilsener og annet på hjemmesidene våre… 😉

    Lille Lutti min!! ❤ Han er god han!! 😀

    Så flinke dere var i skogen!! Men du glemte å si at du hadde med deg begge to på jobb idag… 😛

    Husker fortsatt ikke hvem morderen er i denne episoden. Gjør du?

    Klemmer

  2. Ja, han er god han!! Han elsker Andreas, og sover sammen med han hver natt!! De sitter til og med sammen ved bordet, på hver sin stol, når de spiser middag! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.