Lykke!!!!

Ja, her kan dere se hvor godt vi har det på Solbu om sommeren. Vi reiste opp hit etter å ha jobbet litt på butikken, klippet plena hjemme og vannet blomster. Hvem trenger vel sørlandet når vi har egen strand på hytta?

Fant har “levd” i vannet i ettermiddag, og jeg og Ebbie har trent på frivillig”stå” , frivillig «dekk» og frivilig «utgangsstilling». Dvs at hun har repetert atferdene uten at jeg har sagt at hun skal det. Hun skjønner at når hun har fått belønning for øvelsene en gang, lønner det seg å gjenta dem. Deretter har jeg satt navn på/kommando på atferdene. 

Når jeg setter kommando/navn på øvelsene, sier jeg ordet like før hun starter på atferdene. I og med at hun har utført dem frivillig mange ganger før, vet jeg nemlig at hun kommer til å gjøre øvelsene igjen, og derfor kan jeg trygt si navnet før hun skal til å sette seg/dekke eller komme inn i u.s.  

Ebbie var kjempeflink. Men stakkars, hun har fått så mange myggestikk på magen sin,  og er rød og klør litt. Her er det nemlig mygg, klegg og knott som svirrer omhverandre. Jeg passer på å smøre henne på de stikkene hun har fått. Calendula balsam (ringblomst= sårhelende og betennelsesdempende) er fine greier. Jeg tok også litt mygg-roll-on på henne og det så ut til å hjelpe.

Her er noen bilder fra ettermiddagen.

DSC_0005

DSC_0022

DSC_0088

DSC_0095

DSC_0108

DSC_0142

For de som lurer, Ebbie badet ikke, men hun var uti og apporterte pinner. Da gikk hun uti slik at magen hennes ble våt. Vi skal nok få lurt henne enda lenger uti, med tid og stunder.

2 svar til “Lykke!!!!”

 1. Skriver det samme som alltid; SÅÅÅ fine bilder!!! Pomsen koser seg i vannet sitt, og Ebbie koser seg med å løpe med pinner!! Kjempe søtt bilde av henne, så stolt som hun er på det bildet!! Som en kanon tenker jeg, akkurat som hjemme… 😛 Hihi! Hvor har hun funnet den pinnen?

  Klemmer

 2. Hei!

  Sier bare en ting: heldiggriser!!

  Tutta og Tia gikk forbi huset deres og lurer på hvor Ebbie og Fantemann er! Vi traff lille Martine og Andreas som spylte huset.
  En uke til vi drar, hurra.

  Nils Georg Jensen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.