Kurset er slutt!

Alt har en slutt, også kurset vi nå har gått på. Veldig lærerikt, motiverende og inspirerende. Nå er det bare å sette i gang og trene, og jeg har noen treningsplaner klare i hodet mitt. Jeg skal trene både med Ebbe-lure-mor og Fanterampen min.

Her er et bilde av Terje Østlie og hunden han brukte når han skulle vise oss hvordan et feltsøk skulle foregå.

Terjeøstlie, felt 09.07.09

Det visste jeg fra før, for Marko og jeg trente litt på dette. Vi hadde bare ikke så mange forskjellige gjenstander når vi trente. Det er noe jeg må trene på nå. Gjenstander av forskjellige størrelser, forskjellige materialer osv.

Ebbie og jeg fikk også diplom, og jeg synes alltid at det er morsomt. I morgen er det hverdag igjen!!!

DSC_0327

Én tanke på “Kurset er slutt!

  1. Mamma og Ebbie ja! 😀 Så fint diplom dere fikk! 🙂

    Romsais har fått i seg litt flytende føde nå, mixet sammen masse viktige fugleting til han!! 😉

    Klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.