Fin formiddagstur!

Jeg tok noen bilder fra turen vi hadde i formiddag. Det er så herlig å se at Fant og Ebbie koser seg på tur. Ebbie begynner å få bedre kondis, og springer mere enn før. Hun vil gjerne ha med seg Fant på «springeleken» og skjønner egentlig ikke hvorfor han ikke vil det. Fant vil jo ikke leke med henne, han er jo på jakt, må vite. Noen ganger erter Ebbie han litt, og da springer Fant etter henne i ren frustrasjon. Hurra, sier Ebbie da.

DSC_0033

 

DSC_0042

 DSC_0024

DSC_0081

HER LYSER DET LIVSGLEDE OG LYKKE LANG VEI. HERLIG Å SE, SYNES JEG.

Kveldstur: Fant og jeg sykla i ca 50 minutter, og kosa oss. Han snuser og snuser og springer glad og fornøyd ved siden av sykkelen. Når vi hadde sykla halve turen  og snudde, fikk han ballen sin. Den hadde jeg kjøpt på Joker butikken på Tunhovd. Tenk at de hadde det der!

Ebbie og jeg gikk deretter i tre kvarter. Hun fikk gå løs og vi trente på innkalling og apportering. Litt «fri ved fot» fikk vi også gjort. Hun er lett å ha med seg. Kommer når jeg roper og er lett å belønne både med kong og med godbiter. Reker og vin med Arne, og dermed er vel dagen komplett!

GOD SØNDAG TIL ALLE!

2 tanker på “Fin formiddagstur!

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ❤ FINE bilder!!! Man ser at de koser seg med deg mamma! Kunne ikke hatt det bedre!! 😉

    Klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.