Romsais skriver brev til mamma`n sin.

Hei mamma.

I dag kom mommo og tok av meg pleddet ved åtte tida, så da var det bare å strekke litt på fjærene og gjøre seg klar for dagen.

Jeg ville ikke ha syltetøy med smertestillende lurt inni. Må ikke tro at mommo kan lure meg, nei. Etter at hun hadde gitt opp dette forsøket, fikk jeg rent vann og muffinsblandingen din gitt til meg på en skje. DET likte jeg godt. Jeg sølte og griste og hele nebbet mitt var fullt av denne «grauten».

Jeg måtte være alene litt, fordi mommo måtte reise på arbeid og så skulle hun handle ganske mange varer til ferien som vi skal på nå. Jeg var jo ikke helt alene, fordi både Fant og Ebbie var hjemme sammen med meg. De har vært ganske snille med meg i dag, så kanskje de begynner å bli litt mere vandt til meg.

Jeg spiste litt etter at mommo kom hjem igjen, og jeg prøvde også å bite henne da hun ville gjøre rent i buret mitt. Da sa mommo at jeg nok var i litt bedre form allerede.

Vi reiste på hytta i dag, og da fikk jeg lurt meg til å sitte framme i passasjersetet. Det er det ingen dyr som får lov til av mommo, men jeg klarte å lure meg tildet. Det er nok fordi du sendte mld til mommo og sa at jeg måtte få sitte der. DSC_0012Det var innmari kult gjort av deg, synes jeg. Marko fikk også lov til å sitte frammi, så det er bare de mest tøffe som får lov til det.

Turen gikk greit, men da vi kom til hytta kjente jeg meg ikke igjen. Det var kjempestor forandring inne siden jeg var på Solbu sist. Men så flott som det var blitt, da gitt!!! Jeg står på kjøkkenbordet, og da kan jeg se utover vannet, veien, kjøkkenet og stua. Det er en fin plass, og jeg liker meg her. Jeg har full oversikt og kan følge med på alt som skjer rundt meg.

DSC_0030

Jeg har spist ganske bra i dag, derfor er mommo ganske så fornøyd med meg. Dere er rare, dere mennesker. Tenk å bli så glad bare for at jeg spiser litt frø og koser meg med litt fuglemuffins.

Jeg savner deg nok litt, mamma, men bare littegrann altså. Det er egentlig greit å være sammen med noen andre innimellom. Jeg savner lillebror, Apollo, men jeg synes det er godt å slippe all skrikingen hans. Han har det nok fint der han er, sammen med mange andre fugler. Han kan skrike og bære seg alt han vil, uten å forstyrre noen. 🙂

Jeg håper at du har det bra, og at du koser deg sammen med Thomas.

Nå er jeg trøtt og har lagt meg. Jeg sitter bak speilet mitt på en fot. Mommo skal legge teppe over buret mitt nå. Skriver mere til deg en annen dag.

Mange «kvitre-kvitre» og susser, fra din Romsais Harmony!!

Må bare vise deg hvordan Ebbie slapper av på fanget til pappa`n sin,……

DSC_0039

….. og her ligger Fant på «plassen» sin, Det var vel en bombe, vel!!

DSC_0044

Ett svar til “Romsais skriver brev til mamma`n sin.”

 1. Hei!

  Koselig med barnebarn tydligvis!
  Godt mommo passer godt på. Traff en dame med to korthårscollier i dag på utstilling. Hun hadde også to mexicanske nakenhunder. Fortalte om Ebbie. Hun visste hvem Nelson var!
  Takk for koselige ord på bloggen min. Jentene er hinsides trette.
  Kos dere videre.Ikke vanskelig tenker jeg.
  Ikke glem å legge bbilde på bloggen av hytta innvendig. Kan jo se bildene når du kommer hjem siden det tar så lang tid å legge de inn.
  Hils Arne.

  Hilsen Kristine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.