Romsais gratulerer Karoline!!

I dag har Karoline bursdag, hun blir nemlig 25 år gammel. Tenk at det er 25 år siden hun ble født på Bærum Sykehus, skrekk og gru og fytterakkern for en fantastisk dag. Hun feirer dagen på ferie i Tyrkia med Thomas, men Romsais Harmony har noe han/hun vil si i dagboka si.

GRATULERER SÅ MASSE FRA OSS PÅ SOLBU, Karolinemor!!! VI er veldig glad i deg!!!

HER ER ROMSAIS HARMONYS DAGBOKSINNLEGG TIL DEG:

 Hurra for mamman min, Karoline, som feirer 25 års dagen sin i dag. Jeg håper du har hatt en fin dag, og kost deg masse i varmen sammen med pappa Thomas.

Her på hytta er det greit å være. Jeg står opp om morgenen når mommo Hilde tar av meg teppet. Det er rundt halv 9 tida, for nå er det ferietid på Solbu. Mommo gir meg mat og vann, og så må Fanterampen sjekke at jeg har det bra!! Han er rar, altså. Tenk å gå på bordet bare for å se til at alt er bra til med meg. Mommo liker ikke det noe særlig, men det bryr Fant seg ikke noe særlig om!!! 

 DSC_5327

Han er veldig glad i «muffingsblandingen» som mamma og mommo Hilde lager til meg, og må få litt på en liten tallerken hver morgen!! 

Mommo passer på meg, sjekker at jeg spiser og drikker, prater med meg og plystrer noen rare melodier til meg. Hun tror at jeg liker de melodiene hun lager, men jeg skjønner egentlig ikke så mye av dem. Jeg bare lar henne tro at jeg synes sangene er fine.

Nå skal jeg snart legge meg. Det har ikke skjedd så mye nytt i dag, men jeg har det fortsatt fint. Gleder meg til du kommer hjem igjen, for da kan jeg fly rundt og bade litt i vasken.

Hils Thomas. Mange nebbe-susser fra Romsais Harmony, din beste venn!!!

Mommo, Fant og partner Ebbie hilser også så masse, og gratulere deg med dagen din i dag!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.