Treff, grisebinge og «tantebesøk».

Litt av hvert, altså. Treff på Låplassen torsdag. Tenk at det kom 6 hunder i et skikkelig øs-pøs regnvær. Det var, utrolig nok, opphold i tre kvarter, og da fikk vi trent litt. Vi tok pause i låven, tente fjøslyktene og skravla litt. Jeg ble så imponert over vesle Kito, som lå og sov i buret sitt, mens et par hunder og vi eierne satt rundt og pratet.

DSC_0013

Det ble dessverre ikke noe av fellesøvelser etter pausa, for det kom et skikkelig regnvær.

Jeg trente allikevel litt etter at de andre hadde reist. Innkalling på både Fant og Ebbie og sitt/bli mens jeg ryddet litt etter oss.

Vi gikk en liten tur inn i låven etterpå, og gjett om Fant hadde en fantastisk opplevelse. Her var det lukt fra hest, sauer, høner og griser, og Fanterampen hadde det helt på topp.

DSC_0015

 Snuste og snuste, høyt og lavt, inn og ut av binger og halen gikk hele tida.

DSC_0016

Ebbie var nok mer avbalansert, men hun synes det var spennende, hun også. Jeg var ikke helt fornøyd med hverken Fant eller Ebbie når vi trente. Ebbie var veldig påvirket av de andre hundene, men hun tok seg inn etter hvert. Fant må ha ball-belønning når det blir så mange forstyrrelser rundt seg, og da begynner han fort å bjeffe når vi trener. Men jeg hadde det som vanlig veldig koselig. Takk til alle som kom!

Vi har også hatt besøk av «tanteungen» vår Adam. Han bor utenfor London sammen med Arnes bror, Morten og hans kone Krista. Nå var Adam og Morten på besøk hos mine svigerforeldre, og i går kom de alle en tur på besøk. Adam skulle fiske litt, og da var det jo fint å komme til oss. Vi har jo strandlinje, må vite!!  Noen fisk – se det ble det nok ikke!!

DSC_0029

I fjor sommer lekte Adam med Marko og Fant og var ikke redd for hunder i det hele tatt. Etter et par uheldige episoder med løs-hunder, var han nå blitt litt engstelig.  Fant lå inne og sov, mens Ebbie var ute sammen med meg og hadde bånd på. Jeg ville ikke at hun skulle hoppe opp av ren glede på Adam og skremme han. Ebbie var kjemempeflink. Hun sto stille og lot Adam klappe og stryke seg, og hun logret og spiste goddis av hånda mi. Flinke, snille «terapihunden» Ebbie!

Vi gikk et spor i går også. Ebbie gikk fint, med logrende hale, og hun klarte vinklene ganske bra. Litt for store utslag har hun, men vi jobber på. Fant ruste avgåde, ble holdt igjen i lina, surret nok litt, men gikk et bra spor. Jeg hadde merket godt nå også, for da er det lett for meg å veilede dem. Jeg skal jo merke mindre etterhvert og også få andre til å legge spor for meg, men det blir ikke før litt senere i høst.

Nå slapper vi av, som vi er flinke til å gjøre på hytta. Vi har malt et par dører og hengt opp noen kroker på badet, ellers er vi inne og fyrer i ovnen og koser oss.

 

 

 

2 tanker på “Treff, grisebinge og «tantebesøk».

 1. Skjønner at Fant koste seg i låven,ja 😉
  Vi hadde en fin kveld på Låplassen, og flaks med været som vanlig.

  Når du blir pensjonist, kan du fylle opp låven med alle slags husdyr igjen Hilde! Det blir vel kos 🙂

 2. Fantemann, det var spennende tenker jeg! Riktig noe for deg! Flinke Ebbie mor med lillegutten da!
  Gleder meg til å se bildene fra hytta.
  Kos dere videre kosegriser.

  Bertil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.