Helgeplaner.

Sitter her med hodepine og vond nakke etter at jeg skalla skikkelig i et skap i går på hytta. Måtte avlyse privattime i kveld og «kaffeslabberas» med Anna-Eva etter det. I morgen håper jeg at jeg føler med bedre, for jeg må på kontoret og jobbe.  Skapet til venstre på bilder, er «synderen».

DSC_0025

Vi mangler rekkverket til kjelleren og bak benken.

DSC_0033

 

DSC_0029

Jeg må ta igjen papirarbeidet for tre uker, og det krever sin kvinne!!  Fikk tlf fra hovedkontoret i dag, at avstemming etc MÅ være dem ihende innen mandag morgen. Jeg ble litt irritert. Jeg er vel den av alle butikkene jeg vet om, som alltid overholder fristene, og ferie skal vel jeg også ha. Jeg klarer det jo, må bare være litt effektiv i morgen. Først må Fant og Ebbie få den vanlige turen sin, deretter reiser jeg på butikken. De får være med meg på kontoret i morgen, tenker jeg. Jeg skulle jo hvile hodet mitt, men det er ingen som kan gjøre jobben min, så da så…. Håper det går greit!

Planer for helga:

  •  Utsendelse av info vedr. hverdagslydighetskurset
  • kjøre ut 7 permer til samme «gjengen»
  • få ned på papiret 2 treningskvelder med Nes Jeger og Fiskeforening
  • og sist med ikke minst: planlegge/tegne/lage plansjer til første helg i nybegynnerkurset i rundering. Det er lettere å forstå (og også å forklare) når det er noe håndfast å se på.

Derfor MÅ jo hodet mitt bli bra så fort som mulig. Jeg gleder meg skikkelig til alle kursene jeg skal ha i høst. Det blir mye pendling på meg, men det står bare på et par måneder, og jeg skal jo opp til det beste stedet i hele verden og hytta vår, Solbu. Der er det godt å være!!

DSC_0020

«Boksen» til høyre for Ebbie, blir byttet ut med et rekkverk. Her er trappa ned til kjellerstue, soverom og to boder. 

DSC_0001

Soverommet vårt på hytta. Det mangler ei kappe over rullgardina, men det kommer etterhvert. Vi har en fantastisk utsikt fra soverommet vårt!

En  god natts søvn gjør nok «susen» nå, tenker jeg!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Helgeplaner.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.