Dagen min…..

…. har sett slik ut…

DSC_0004

En liten kaffekopp på formiddagen.Vått og kaldt i dag.

DSC_0002

Hagen bærer også preg av at sommeren er på hell.

DSC_0010

Kontoret ble benyttet i 4 timer i dag. Ikke til butikkarbeid, men til lesing, notater og til tegning av div. beskrivelser til runderingskurset neste helg. Fant og Ebbie var hjemme sammen med Martine.

Da jeg kom hjem, var det ingen hjemme. Åh, for en lykke! Martine hadde tatt med seg både Fant og Ebbie på tur i regnværet. Hun er flink, altså. Ikke like enkelt å gå med to hunder i bånd langs veiene her på Jar. Fant ble ganske så våt, og måtte legge seg på puter, jakka til mamma og ha et lite pledd over seg. Bestevennen Martine måtte også kose han litt. Du kan formelig se hvordan han slapper av, vesle kruttlappen min. Han er verdens roligste hund inne, men har mange tanker i hodet sitt når han kommer ut.  

DSC_0018

Nå skal jeg tenne stearinlysene mine, også telyset som står ved bildet av Karoline og gutten hennes Marko og nyte et par glass rødvin. Det har vært en god lørdag!

NB: Bloggen til Nesbyen Hundeskole er også oppdatert i dag. Fra treffet vi hadde 30. juli. Trykk her for å lese, hvis du vil!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Dagen min…..”

 1. Det har vært en deilig lørdag for deg idag mamma!! 🙂
  Også så koselig at du fortsatt tenner lyset for Marko! Jeg så på de igår, og det er sååå koselig!! 🙂 ❤

  Kos deg i kveld, med rødvin og pappa som er hjemme! 🙂

  Klemmer

 2. Jeg vil ALLTID tenne lysene for Marko, Karoline!
  Selv om han ikke er fysisk tilstede, er han sammen med meg hver dag. 🙂
  Akkurat slik han er sammen med deg!!!
  Kos deg i kveld! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.