Blæææ tre-apporten..

er jammen noe dritt, synes Ebbie! Den ville hun hverken lukte på og ihvertfall ikke åpne munnen over!!! Det overrasket meg litt, for hun bærer så mange andre ting. Her må jeg begynne på skrætsj, har jeg funnet ut. Jeg vil bruke klikkeren, slik at jeg kan få belønnet de ørsmå tilnærmingene til å holde apportbukken i munnen.

DSC_0007

Fant overrasket meg også, men veldig positivt. I løpet av ei lita treningsøkt, tok han apportbukken opp og holdt i 3-4 sekunder. Det var lenge nok til at jeg kunne holde hånda under apportbukken, klikke mens han holdt og si «takk» også mens han holdt. Det var morsomt, synes jeg.

Ebbie og jeg tok en treningsøkt ute i hagen i kveld. Lineføringen/fri ved fot kommer seg. Hun kan gå lengre strekker, skifte av tempo går også bra og vi har også begynt på venstre/høyre om og helomvending. Det kommer seg – morsomt!

Utgangsstillingen er også ganske så bra, jeg må bare passe på å ikke belønne de som ikke er bra nok. Vi trente også på «stå».  Det begynner å bli bedre, og vi trener litt på «stå under marsj». Ikke hele øvelsen, men litt av den. Det går framover her også. Det hun trenger nå, er å trene med forstyrrelser, så der må vi legge inn støtet. Jeg har ikke så god tid til å møte andre på kveldene akkurat nå, men det blir bedre i oktober mnd.

Fant trente på «innkalling fra sitt». Ikke hele øvelsen, for han slipper å komme inn utgangsstilling , som er slutten på øvelsen. Når farten hans er så høy som jeg ønsker, får han «bra» og så kaster jeg ballen bak meg. Det ble også «dekk og sitt under innkalling», og han var riktig så flink.

Fant og jeg trente også inne på å rygge i vinkel. Han er sååå flink, jobber på og gjør det han skal. Nå er goddis god belønning, han koser seg med pølse og frolic! Ellers trente vi på at han skal bukke når han går fot og jeg stopper opp, danse (stå på to og gå rundt) og at han skal jobbe lengre for hver belønning. Det gjør jeg med Ebbie også nå, når jeg vet at hun begynner å kunne øvelsene, og det fungere kjempefint.

Ebbie har forresten funnet riktig match-vekt nå. Hun virker lett i kroppen og begynner å få muskler. Hun er riktig så flott om dagen, om jeg skal si det selv!

I morgen reiser jeg, Fant og Ebbie til Nes og hytta igjen. Jeg skal holde kurs torsdag for en gjeng fra Nes Jeger og Fiskeforening og så skal jeg holde nybegynnerkurs i rundering lørdag/søndag. 

Morsomt!!

DSC_0013

3 tanker på “Blæææ tre-apporten..

  1. Flinnke hunder og mamma som trener!
    Lykke til med kurs!! Det kommer til å gå like bra som alltid!! 😀

    Kos dere på hytta, og vær forsiktige! ❤

    Klemmer

  2. Flinke hunder og flink mamma:o)

    Vi gleder oss til kurs, og er spent på hva det bringer av lærdom, lærerike og helt sikkert morsomme episoder!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.