Kurs for Nes Jakt og fiskeforening.

To torsdagskvelder nå har jeg hatt kurs for en gjeng på 10 hunder. En herlig gjeng, unghunder og noen rundt 3-4 år gamle. Alle var på forskjellige plan når det gjaldt hvor langt de var kommet. Min jobb var å finne utfordringer til alle slik at alle skulle ha utbytte av kurset.

DSC_0003

Vi hadde litt teori, både i pauser og under den praktiske treningen. Forrige torsdag regnet det hele kvelden, mens det var lettere i går. Det kom litt regn siste halvtimen, men det gjorde egentlig ikke så mye.

DSC_0002

Kursdeltagerne hadde selv bestemt hva vi skulle trene på, og det var «innkalling», «sitt/bli», «gå fint i bånd» og apportering. I tilegg la jeg inn «kontakt-trening» som er kjempeviktig å trene på, og det grunnleggende i all hundetrening.

Jeg håper jeg ser noen av dere igjen ved en senere anledning.

2 svar til “Kurs for Nes Jakt og fiskeforening.”

  1. Låplassen er superkoselig:o) Så fint at kurset gikk bra Hilde. Litt av en utfordring å trene på så mange ting på bare to kvelder. Basert på min erfaring, så er jeg sikker på at det gikk superdupert:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.