Tilla

Fanterampen og Ebbie har fått et søskenbarn. Det er ei søt lita strihårsdachsjente som heter Tilla. Hun er født på selveste 17.de mai, og er nå 3,5 mnd gammel. Hun er snill, blid, rolig og logrer masse. Ihvertfall så langt jeg har sett. 

Tilla bor hos storesøstra mi på Nes, sammen med Elling og en kattepus, noen ender og høner.

Jeg håper at «ungene» mine og Tilla skal bli gode venner, og det tror jeg nok helt sikkert at de blir. Tilla må bare bli littegranne større først,  så ordner nok det seg.

DSC_0001

Ebbie lurer på hva dette er for noe?

DSC_1710

Vesle søte frøkna, akkurat kommet hjem til Tonje og Elling.

DSC_0020

Tilla bor også sammen med noen ender. Fant synes at de er ganske morsomme!

TILLA HAR EGNE BLOGG, KIKK HER, Sida hennes er ikke helt ferdig ennå.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Tilla”

  1. Så heldige dere er som har fått dere et søskenbarn som bor like i nærheten av dere. Dere kommer sikkert til å leke mye sammen, og gjøre mange artige ting i lag. Ho må bare bli litt større først, eller…??

    Hilsen Snorre og Dimma

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.