Høstbukett!

DSC_0009

Det er flotte farger i fjellet nå.

I dag har vi hatt nok en flott tur. «Ungene» springer og koser seg og har det helt på topp. Jeg koser meg med nistemat og tabxtra og nyter livet.

Jeg var en tur på Nes i formiddag og etterpå reiste jeg på besøk til Inger på Bøgaset. Hun og familien bygger ny hytte ikke langt fra hennes «gamle». Inger gjør de tingene hun kan, og reiser oppover så ofte hun har mulighet til det. Det er koselig at hun ikke er så langt unna Solbu, synes jeg.

Som jeg skrev i går, hadde Inger Synøve bursdag. Berit, Vera, Hege og I.S hadde gått en tur med hundene sine for å feire, og etter kurset mitt reiste jeg for å hilse på dem. De var akkurat ferdig med turen sin, og skulle til å reise hver til sitt. De er så flinke til å gå tur, og de «ruler» Nes på turene sine.

Nå kommer Arne og Geir om en liten stund. Jeg skal ut nå for å lufte Fant og Ebbie før de kommer.

I morgen og søndag er det freestyle/agilitykurs på Låplassen. Vi hadde kurs i juni også, og det skal bli koselig å se alle igjen. Jeg lurer på om de har fått trent noe på leksa si!  🙂

1 tanke på “Høstbukett!

  1. Har du plukket de blomstene mamma? De var kjempe fine, skikkelig sterke og fine høstfarger! 😀

    Håper pappa får malt ferdig hytta og det han skal i helgen! 😉

    Kos dikkon! ❤

    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.