Ny mobil.

I går fikk jeg ny mobil. Den gamle var «godt» brukt og jeg hadde nesten ikke mulighet til å lese meldinger, se på bilder eller se hva jeg skrev når jeg skulle sende meldinger. Det er et bedre kamera på den nye mobilen enn den gamle.

DSC_0029

EBBIE KOSER SEG I MARIDALSVANNET I DAG!

Karoline kom hjem på kvelden og lærte meg hvordan den nye mobilen min skulle brukes. Jeg har nemlig bytta fra Nokia til Sony Ericsson, og det er mange ting som er forskjellige på de to tlfène.

Jeg tok noen bilder på tur i dag, for å sjekke ut kameraet på mob. og jeg er ganske fornøyd, egentlig. Det er fordi jeg kan stille inn, zoome og jobbe mere «aktivt» når jeg tar bilder, enn jeg kunne før.

Vi gikk bla en tur i Maridalen etter at jeg hadde hatt en privattime i dag, og da kom jeg over dette beinet. Jeg måtte sjekke det ut, og begynte såklart å fundere over hva det var, hvorfor det lå der, hva hadde skjedd?

DSC00015

Det kom også et navn seilende inn i hodet mitt, nemlig: GRY. Det var kanskje  ikke altfor spennende, men du hadde sikkert hatt dine tanker om dette, du også Gry. Jeg lot det ligge igjen, men jeg burde kanskje lage meg ei egen «snadderkasse» som du har?

I kveld har vi trent på «gå på teppet og legg deg». Fant kan dette også, vi trente på det for noen mnd siden. Når jeg trente med Ebbie og stilte meg opp ved siden av teppet, trodde Ebbie at vi trente på utgangsstilling, og hun skulle ikke hverken gå til teppet eller legge seg der. Etter litt trening, skjønte hun allikevel gangen i dette, og hun gikk og la seg frivillig.

Fant og jeg har også trent på å følge etter hånda mi (håndtarget). Det skal vi bruke endel på kurset «Heelwork to Music» i november. Jeg rygget, han fulgte hånda mi både på høgre og venstre side, foran og bak meg og vi prøvde oss på snurr og slalom som veksling mellom posisjonene. Mens vi gjorde dette, var Ebbie ute på et lite godbitsøk.

Nå er det seint. I morgen skal jeg på butikken og jobbe noen timer. Jeg håper at jeg kommer avgårde så tidlig, at jeg kan gå kveldstur med Inger Synøve og Nalle, Berit og Kango og Kazie med mamma. De skal gå en «snuserunde» i Nes, og det hadde vært kjempekoselig ug gått turen sammen med dem. Jeg har noen frister på innleveringer fredag, og det må jeg gjøre meg ferdig med i morgen. Vi får se hvor lenge jeg må være på arbeid.

Slik er det med den saken!!

 

6 tanker på “Ny mobil.

 1. Det blir fine bilder med den nye tlf din mamma! Også en mye enklere tlf å bruke enn din gamle. Du må bare komme inn i tlf, og det har du gjort allerede tror jeg. Du er jo så flink til alt! 🙂
  Håper du kommer deg oppover tidlig imorgen, hadde jo vært koselig for deg å kunne være med på en tur i Nes! ❤

  Jeg ringer deg imorgen etter at Romsais og jeg har vært hos Claude. Jeg er veldig spent på hva han vil fortelle meg! 😉 Håper det bare en positive ting da… 😛

  Nattaklemmer ❤

 2. Gratulerer med ny mobil med flott kamera Hilde. Bildene ble jo kjempefine. Før jeg så hva du hadde skrevet ble jeg (selvfølgelig) helt opphengt i beinbildet!!!! Jeg skal høre med Ola hva det kan være og hvor lenge han tror at det har ligget. Dette var jo spennende!!! Jeg kommer tilbake til saken.

  Håper du rekker å få med deg turen i Nes i dag. Kos dere masse!

  Om en drøy uke er det kurs med deg igjen. GLEEEEEEEEEEEDER MEG!!!!!!!!!

 3. Ja, Ebbie er ganske streng nå, og maser på at jeg skal være rask på jobb. Det er mange kjekke gutter som skal være med i kveld, sier hun.

  Ring meg når Romsais-storebror har vært hos Claude. Du trenger nok ikke å grue deg, Karoline, han har det så godt sammen med deg, atte! Kunne ikke hatt det bedre!!

  Jeg elsker slike «overrraskelser» på tur. Jeg har gått der mange ganger før, men ikke sett det. Men nå ser jeg jo mere i bakken om dagen, da. Jeg er nemlig på leiting etter sopp.
  Ja, det går fort til kurshelga, Gry. Jeg gleder meg veldig, jeg også!!!

 4. Ola sier det er en ryggvirvel fra et ganske stort dyr, det var vanskelig for ham å se akkurat hvor stor beinresten var, men han tippet at den var for stor til å være rådyr. Da tar jeg saken i egne hender og tipper ryggvirvel fra elg jeg:o)

 5. Hei Gry!
  Det var jammen spennende. Jeg tenker nok også på at det er en elg. Det er nemlig mange av dem i Maridalen, og jeg kom over ett dødt dyr for et par år siden.
  Tenk ryggvirvel, da. De er ganske så bause, må jeg si.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.