«Snusetur» i Nes.

I dag var vi på reisefot igjen. Vi reiste fra Solbu mandag morgen, reiste rett på arbeid på Kjelsås og jobbet noen timer før vi reiste hjem til Jar utpå kvelden. Tirsdag hadde vi en fin tur i Maridalen før jeg reiste på jobb, og kl kvart over fem bar det ut igjen. Denne gangen for å holde aktiviseringskurs med Birgitta, v/Jar Hundeskole.

I dag reiste vi altså hit til Solbu igjen. Torsdag skal jeg holde siste kurskveld på Låplassen,  hverdagslydighetskurs, i helga skal jeg møte «gjengen» til andre helg i runderingskurset og mandag kveld jeg ha en privattime på Geilo. Da er det også slutt på planlagte kurs  på Nes, og jeg skal prioritere trening med Fant og Ebbie. Jeg har også meldt oss på et kurs i november, og så skal Ebbie på utstilling igjen, med Berit,

Etter middag i dag, reiste hundene og jeg til Nes. Vi skulle gå «snusetur» med «gutta boys» og «søstrene sisters». Dette var noe som Inger Synøve og Nalle, Berit og Kango startet for en tid tilbake, og i dag kom det hele 9 hunder  som gikk på tur sammen.

Fant snusetur 23.09.09

Sist onsdag var det Ebbie som fikk være med på tur, derfor var det Fanterampen sin tur i dag. Ikke mye «ramp» der i gården, altså. Fant koste seg, han gikk fint i båndet sitt, tok belønning når jeg ga han det, og vi hadde det veldig fint. Eneste gangen han gjorde mine til å si ifra litt, var da vi stoppet for å drikke vann i Rukkedøla og da vi koste oss med en is på Esso`n.

DSC00050

DSC00051

Jeg er så glad i gutten min, og ser at all trening jeg har nedlagt ( i 3,5 år) har gitt store resultat.  «UTEN TRENING, INGEN FREMGANG», sier nå jeg.

Fant susser på snusetur

Det er 30 år siden jeg flyttet fra Nes, men hjertet mitt har vært her i alle disse årene.  Det var så koselig å vandre gatelangs i Nes i kveld. Jeg kommer til å være med gjengen på tur, så ofte jeg har mulighet til det.

hajembrua. 23.09.09

Takk for i kveld, til alle to-beinte og fir-beinte!!

Et par av bildene er igjen «lånt» av Inger Synøve.

4 tanker på “«Snusetur» i Nes.

 1. Nydelige Pomsen min!! ❤ Han er så god. Jeg skjønner godt at han måtte si ifra når dere spiste is, han er jo sååå glad i det. Når jeg passet han, delte vi en is på Østerås senteret… 😀

  Jeg vil gjerne ha datoen for når Ebbie skal på utstilling igjen, for da vil jeg være med! Da skal jeg også kjøpe en sånn "hundens bok" til Ebbie. Tror det er det den heter..

  Du bor jo nesten på Nes nå også da, du har jo bare vært en liten helgetur her hjemme hos oss! 😛 Bra du koser deg på Nes!

  Klemmer

 2. Takk for i kveld! Håper vi får mange flere slike snuseturer sammen med dere 🙂
  I morgen blir det hardtrening på apportering!!! Neida, det går ganske bra allerede syns jeg 🙂
  Ses til helga! Hadde vært koselig om vi fikk hilse på Ebbie igjen da.
  Klem fra meg, og nuss fra Nalle

 3. Karoline: Ebbies utstilling er lørdag 7. november. Du må kanskje be noen andre om å jobbe for deg? Hihi… jeg har vært mere på Solbu og Nes enn hjemme, de siste månedene, ja. Det blir ikke så mye reising nå når jeg snart er ferdig med kursene mine. Da blir det får-i-kål middag på jar. 🙂

  Nøve og Nalle: Jeg henger meg på snuseturene så ofte jeg kan, jeg!!! Det var så fint å se Nes igjen uten å kjøre bil.
  Vi sees i helga, ja. Vi skal nok trene litt løsbitt da også, og Ebbie blir med!

  Klem fra Solbu, som «bader» i nydelig høstsol i dag!

 4. Ja mamma, jeg må be noen andre jobbe for meg. Typisk, det er alltid noe de lørdagene jeg skal jobbe… 😛
  Kombaja, vi gleder oss til fårikål!! Nam nam! 😀 Og kanskje vi får til noen mord episoder også. Jeg har sett de 3 episodene på den ene dvden jeg har kjøpt. Men jeg har 3 episoder igjen, og skal snart kjøpe en dvd til!!! :D:D:D

  Klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.