Dagen i går!

I går var det strålende vær, ihvertfall da jeg satt inne med kaffekoppen min. Jeg pakket sekken med fotoapparatet, saft og brødskiver, kjørte bil noen minutter og la ut på tur. Det viste seg at det var ganske kaldt, det blåste friskt og jeg burde egentlig ha hatt på på meg hansker. Jeg gikk meg ihvertfall varm og god etterhvert!

Hundene koste seg. Fant jakter mens Ebbie fortsatt ikke skjønner hva han driver på med. Hun klarer likevel å erte han noen ganger, for å få igang jaktleken. Da springer hun etter han, napper han i nakken eller på stompen, og tilslutt blir han så irritert at han springer etter og bjeffer og hyler. Jeg ler og ler…..

Sauene er hentet nå, det er bare å slippe hundene og slappe av. Det er gult og rødt i fjellet, løvet ligger på bakken og det er et friskt drag i lufta. Herlig – jeg elsker høsten.

DSC_0014

DSC_0079

DSC_0100

DSC_0119

  HURRA FOR FANTERAMPEN MIN. NÅ KAN HAN SITTE OG SLAPPE AV PÅ TUR. GODT FOR HAN OG GODT FOR MEG!

DSC_0104

Jeg hadde siste kurskveld på hverdagslydighetskurset på kvelden. Det har vært 8 hunder på kurset. De kom fra Geilo, Ål, Gol og Nes. En fin blanding av små og store hunder, fra 3 mnd opp til 9 mnd.

DSC_0003

 

TILLA OG AMIGO BLE BESTEVENNER PÅ KURSET. DE SKULLE NOK ALLER HELST BARE HA LEKT OG LEKT OG LEKT…..

Ett svar til “Dagen i går!”

  1. Nydelige bilder av de vakre hundene! Pomsen smiler fra øre til øre på det bildet, med tunga ut! 🙂 Og Ebbie er vakker! ❤

    Vil være med deg på tur på hytta en gang snart!

    OVERRASKELSE!!! Hihi, nå har jeg fått litt flere detaljer, så det er bare å vente… 😉 Haha..

    Klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.