Hviledag!

I dag skulle jeg etter planen reise hjem fra Solbu, sette igjen Fant og Ebbie hjemme, og deretter reise noen timer på arbeid. Etter at jeg hadde vasket og rydda hytta, satt baggen min og alt annet i gangen for deretter å bære det inn i bilen, tok jeg en «sjefsavgjørelse». Jeg orket rett og slett ikke! Det var bare såå fristende å være en ekstra dag på hytta. En dag hvor jeg ikke hadde noen planer, forberedelser eller avtaler – en helt «blank» dag. Det er ganske lenge siden sist. Som sagt så gjort. Jeg gikk inn igjen, satte på kaffen og planta meg godt i go`stolen. HERLIG!!

Fant halter litt på venstre framfot og skal ta det med ro, derfor har vi bare tatt noen små treningsøkter i hagen i dag.

Fant sitter «bamse» med goddis-stangen sin i munnen.

DSC_0011

Ebbie og jeg har trent litt på utgangsstilling. Sjekk de ørene hennes da, Berit!!   ;(

DSC_0012

Jeg har også funnet fram og lest litt vedr. øvelsene i klasse 1. Kikket litt på alle grunnferdighetene som hører til, og tenkt litt på videre trening. Jeg har et grunnferdighetsskjema som jeg skal trene litt etter, det gjør det litt enklere å systematisere treningen med Ebbie.

Det skal bli bra å få litt mere tid til trening med Fant og Ebbie. Jeg har hatt en kjempefin høst, med bare morsomme og givende kurs. Men nå skal jeg være litt mere på Jar og bruke mere tid på kontoret. Jeg ligger nok litt etter med enkelte ting, men det er fort gjort å komme i rute med det.

Arne og jeg skal ha noen høstferiedager her på Solbu neste uke, fra onsdag til søndag. Da blir det «kosetrening» på Låplassen.   🙂  🙂

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

7 kommentarer om “Hviledag!”

 1. Takk, Nøve!
  Er du allerede kommet hjem fra trening på Glitre? Gikk det bra i kveld?
  Jeg ligger på sofaen i kjellerstua og leser blogger og ser på tv. Det er ganske så deilig, egentlig.
  Hils Nalle-mann!

 2. Så fine bilder av begge to!! ❤
  Bra dere koser dere på hytta en dag til, det fortjener du! Du har jo så mye å gjøre ellers…

  Nå gleder jeg meg til fårikål middag snart! 😉 Nam nam..

  Ang overraskelsen din, så passer det egentlig veldig bra at du kommer hjem først imorgen… 😉 😛 Hihi!! Men det kan skje først på torsdag også, det vet jeg ikke helt! 😉

  Klemmer ❤

 3. Karoline: overraskelse onsdag og fårikålmiddag søndag!!! 😉

  Gry: Det har vært en fin og avslappende dag, så «sjefsavgjørelsen» var absolutt riktig!!!

 4. Håper du har kost deg med bloggen til Gry, ho har skrivi så artig om helga «vår» 🙂

  Det var bare Nalle, Mozart og ei svart tispe på Glitre ikveld. Det er høstferie, kanskje mange er bortreist..? Nalle imponerte iallefall Sidsel med løsbitt-apportering 😉 Vi hadde det fint, vi, men jammen har det blitt kjølige kvelder!

 5. Ja, Gry kan skrive, det er nå sikkert! 😉

  Nalle er blitt kjempeflink med løsbittet. Husk at på første trenigshelg i august, belønna vi kun når han var borti bittet og hadde det bittelitt i munnen. Det er et bilde av han på hjemmesida til hundeskola der vi jobber med det.

  Han er glad i å lære nye ting, den gutten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.