Karoline og overraskelsen!

Min eldste datter, Karoline 25 år, elsker overraskelser og hemmeligheter. Hun liker spesielt å overraske meg. Da ringer hun meg og forteller meg bare littegrann om hva hun driver med,  små drypp slik at jeg blir passe nysgjerrig på hva det er hun har funnet på denne gangen.

Før var det Karoline og Marko som hadde hemmeligheter, nå er det Ebbie og Karoline som har hemmeligheter og overraskelser til meg.

Nå har hun pratet i koder i 14 dager og gjort meg VELDIG nysgjerrig. Hun har spurt meg bla om hvordan jeg liker «ditt og datt», når venner og familie er født, om jeg vil ha klokkeslett på overraskelsen, om det er kommet noe til meg i posten og så videre og så videre.

I dag kom det endelig en pakke i posten til meg. På adresselappen sto det: Hilde M. Eidal, adressa mi og under der igjen sto det: » overraskelse!!!! Hihi!! Suss fra Ebbie og storesøster Karoline» Yess, endelig var ventetiden slutt.

Dette er hva hun hadde fått laget til meg. Ei  fin, personlig avtalebok, akkurat passe stor til å ha i veska mi – 

DSC_0020

– og med god plass til å skrive ned og notere «hundeavtalene» mine. Grønt er også den fargen jeg liker aller best!

DSC_0013

TUSEN, TUSEN TAKK JENTA MI! Jeg ble så rørt at jeg «bare nesten» begynte å gråte da jeg fikk den i dag. Det hørte du vel da jeg ringte til deg. Ebbie er jammen meg like flink som Marko var, til å holde på hemmeligheter. Hennes lange snute har vært lukket med syv segl, og hun har bare sett på meg med de nydelige øynene sine,  når jeg har bedt henne om å røpe hva det er dere har funnet på.

Her er et lite morgenbilde fra Solbu. Tatt i går ved åtte tida om morgenen.

DSC_0003

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Karoline og overraskelsen!”

 1. DET var en koselig overraskelse da Hilde!! Så snille Karoline og Ebbie er!! Masse, masse omtanke bak denne:o)

  Nyyyyyyyyyyyyyydelig bilde i høstsol:o)

  God helg på deg.

 2. OVERRASKELSE!!!! 😀
  Hihi, endelig kom den… Nå har vi ventet leeenge på den. Er så morsomt å ha hemmeligheter til deg! Hva skal vi gjøre nå da? Vente til jul? 😛 Bra at Ebbie er flink til å holde på hemmelighetene! Hun sa jo at hun er godt til det! 😉
  Bra at boken falt i smak!! 😀 Husk å sette på strikken da… Boken er kjempe fin, er så mange morsomme detaljer inni den! Her er adressen til siden, så kan du sjekke den ut når du har tid. 😉 http://www.personligalmanacka.se/ Jeg hadde litt problemer med å se hele siden, si ifra hvis du får problemer..

  Klemmer ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.