Treff på Låplassen!

I går kveld hadde Nesbyen Hundeskole treff på Låplassen. Det kom folk og hunder jevnt og trutt, og tilsammen ble vi 13 eiere og 15 hunder. Hunder fra Bergheim, Nes og Gol skulle kose seg og trene litt sammen. Det var mange forskjellige raser, bla collie og korthårscollie, dachs, finsk lapphund, schæfere, beagle, engelsk setter, golden retriever, blandingshund av dachs og spaniel, terrier, briard, portugisisk vannhund og cocker.

DSC_0014

Fjøslampa ble tent kl halv sju, det blir jo tidlig mørkt nå, og den lyste opp hele plassen. Den er gull verdt nå når det nærmer seg vinter og mørke kvelder. Lise er så flink, hun kommer alltid på alle treff og setter fram bord og stoler, slik at alt er klart til jeg kommer. Takk Lise-mor!

DSC_0003

DSC_0007

Alle trente litt på det de ønsket til å begynne med. Det ble nok endel kontakt, lineføring, litt innkalling og sitt og dekk i forskjellige varianter. Etter litt trening tok vi ei pause med kaffe og kjeks, takk Inger Synøve og Ragnhild, før vi tok noen fellesøvelser til slutt. Sitt/bli, dekk/bli mens noen av hundene gikk og forstyrret.

DSC_0004

Vi holdt vel på ca 1,5 time, noen sto igjen og pratet litt, før lampa ble slukket og jeg reiste hjem til Solbu igjen.

TAKK TIL ALLE SOM KOM! VI FÅR PRØVE Å FINNE TID TIL ET TREFF ELLER TO TIL, FØR JUL!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Treff på Låplassen!”

 1. Når vi får trent Romsais og Apollo til å bruke sele, kommer vi på treff også! 😛 Apollo trenger å lære seg litt triks… 😉 Romsais også! Haha, synes jeg ser oss på Låplassen!! 😉

  Så koselig dere har det! Og så deilig med litt hjelp av Lise! 😀

  Nå reiser vi snart til dyrlegen, og får filt ned nebbet til Romsais! Håper det går bra, så vi slipper å bruke gass på han. Vil helst ikke bruke noe på den lille kroppen hans…

  Klemmer

 2. Er det Lise som er så snill og hjelper deg! Veldig flink jente 🙂
  En kjempetrivelig kveld var det som vanlig. Flere og flere oppfatter hva som foregår i Nes nå..Til våren blir det nok svært hektisk med nye kurs for deg! Flytt til Nes igjen, Hilde!!!

 3. Nøve: Hihi… jeg flytter til Nes så fort jeg kan!! Du gjør en flott innsats du, med snuseturer og flere og flere som dukker opp 🙂 Morsomt at det blir et hundemiljø på Nes! GOD HELG!!

 4. Nei, mamma. Du kan ikke flytte ennå!! Du må nok vente noen år, hvis jeg har noe å si der… 😛

  Kanskje snusken og jeg skal gå på en snusetur med dere en dag? Men da må det være en dag jeg har fri… 😉

  Klemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.