I gang igjen!

Nå er jeg «kommet hjem igjen», etter flere måneder som en liten pendler. Det skal bli godt å slippe å pakke baggen min de nærmeste ukene, men jeg kommer til å savne det, også. Jeg har endel helgeplaner, og får derfor ikke reist så masse til Solbu. Jeg har kurs to kvelder i uka på Jar den neste måneden, men ellers håper jeg å få trent endel med Ebbie og Fant, og komme oss litt videre i lydighetstreningen og freestyle/heelwork to music-treningen.

I dag gikk vi først en tur i Maridalen før jobb. En times tur, snusing, leking og innkallingstrening.

DSC00124

Ebbie var flink i dag, og jammen var Fant også «på nett».  Han ville ha pølsebelønning og kunne også gå fint ved siden av meg litt og sitte i ro og slappe av. Det var godt synes jeg. Det er litt enklere å trene hunder som synes at goddis er verdt å jobbe for!

DSC00134

I kveld møtte jeg Birgitta, Tutta og Tia for å trene litt i garasjeanlegget i Granfos Næringspark.

DSC_0004

Det Ebbie og jeg trente på i kveld, var utgangsstilling,  lineføring med venstrevendinger, kontakt og fellesdekk med alle fire hundene.

DSC_0014

Hun trenger å jobbe med andre hunder, for hun «detter» fort ut, men i dag jobbet hun veldig bra i perioder. Hun er morsom å jobbe med, og tar både ball og goddis som belønning. Det gikk veldig fint med alle hundene, enda det var lenge siden de hadde sett hverandre.

Fant trente litt på avstandskommandering: sitt, dekk og stå. Han er en liten kosegris til mamma, og jeg blir så glad når han jobber og kan både spise goddis og springe etter ballen sin.

DSC_0007

DSC_0008

Tia skal nok ha løpetid snart og det merket Fant. Han snuste like herlig på Tutta, det var nemlig ikke godt å si hvem som lukta best i dag.

DSC_0013

 Han måtte flørte litt med begge to, men klarte seg ganske så bra på fellesdekken allikevel. Jaja, han satte seg opp etter en stund og fikk lov til det. Ebbie lå ganske bra. Jeg belønnet henne litt innimellom og løste henne ut etter en stund.

Etter trening gikk vi en liten kveldstur i det deilige høstværet. Et griseøre er nå fortært og Fant og Ebbie er trøtte og har lagt seg for å sove litt. Ingenting er bedre enn fornøyde, trøtte og slitne hunder – og mamma!!!

DSC00121

 

3 tanker på “I gang igjen!

 1. Nydelige pomsen på bildet i sofaen! Der sov han godt! 😀 ❤ Så deilig med ekstra tid til trening nå da! Og så deilig at du endelig er hjemme igjen! 😀 Da kan vi jo se mord en dag! 😉 Jajaja, kombaja! ❤

  Hils snusken å si at hun skal få et eget pledd av meg, somo jeg har brukt endel først. Så kan hun ligge på det hele tiden! 😉 ❤

  Kjakji frå us her i Kokkern

 2. Åh den vesle kosegrisen til mamma…
  Jeg koser meg over alle navna til ungene dine 🙂

  Håper du får en fin og «rolig» tid heime framover ei stund. (men det går vel ikke så fryktelig lenge før du MÅ til Solbu igjen)
  Vi sees! Klem fra meg og nuss fra Nalle

 3. Hei!

  Så søte de er der de ligger i dekken!
  De kjenner hverandre godt og føler seg trygge.
  Nydelig bilde av Fantemann i sofaen, det er vel det som kalles lykkelig?!!!!

  Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.