Fin høstdag!

I dag gikk vi en times tur i Maridalen før jobb. Det var en flott høstdag, friskt i lufta og sol fra skyfri himmel. Jeg hadde lagt igjen fotoapparatet hjemme, men tok noen stemningsbilder med mobilen min. Fant og Ebbie lekte og koste seg, badet og jaktet litt. De har masse glede av hverandre, disse to, og jeg ler og koser meg sammen med dem.

Her er noen av bildene jeg tok i formiddag.

DSC00138

DSC00142

DSC00143

DSC00156

DSC00145

DSC00147

I kveld hadde jeg et mini-kurs for to damer på Granfos – veldig koselig. De har bestilt fire treninger, og neste gang kommer det antageligvis en hund til.

Jeg gikk en tur med Fant og Ebbie rundt fossen og over Lysakeelva, før vi trente litt lydighet. Sitt/bli, fri ved fot, felles innkalling og så trente Fantepøbelen også litt snurr med avstandsbelønning. Fant og Ebbie trente i tillegg på  fellesdekk i 45 sekunder, deretter belønning, og så 1 minutt til. De lå altså i nesten to minutter og fikk belønning en gang. Det synes jeg var bra. I garasjen ikke langt unna hadde Birgitta kurs, og Fant hørte Birgitta og kursdeltagerne litt. Det var en fin forstyrrelse for han, men han greide det bra.

Griseøre på Fant og et godbitsøk i hagen på Ebbie. Nå har de lagt seg for kvelden, trøtte etter en fin dag.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Fin høstdag!”

 1. Så fiiine bilder! Også pomsen som er sååå langt ute på den steinen da! 😉 Gikk ikke Ebbie ut dit?

  Gleder meg til tur imorgen! ❤
  Blir litt rart med første turen der uten Marko. Nå vil det ikke være en liten gutt som løper og drar storesøster ned til agility banen, og når jeg slipper han løper han igjennom "pølsa" av glede… Blir spennende å se hva Ebbie vil gjøre. Kanskje hun kommer med noen nye morsomme sprell! 😉 Helt sikkert! 🙂

  Klemmer/Kjakji ❤

 2. Hei vennen!

  Nei, Ebbie plasker bare rundt i vannkanten og slurper i seg vann!
  Det er mange «første ganger», selv om det nå er 9 mnd siden han måtte forlate oss. Jeg har hatt et par turer i Maridalen denne uka, der Marko var med meg og Fant sist jeg gikk der. Det er godt å ha gjort det.

  Jeg har mange gode minner som jeg nå kan tenke på, uten at jeg blir kjempelei meg. I dag var det feks en stubbe som Marko ikke klarte å hoppe over selv, men måtte ha litt hjelp av mamsen sin, til å komme over. Det ga meg noen tanker og jeg måtte bare stå der og «føle» litt. Slik er det Karoline!
  Ebbie kommer sikkert til å gjøre sine sprell i morgen, vær du sikker!
  Gleder meg! Hils dine små!
  Klem fra Snusken, «Sovepomsen» og mamsen!

 3. Så flotte bilder den nye mobilen din tar Hilde. Det var så nydelig der – ikke en krusning på vannet! Herlig bilde med Fant på steinen langt ute i vannet, mens Ebbie står og ser (bekymret?) på.

  Forstår så inderlig godt dine minner om Marco – jeg får en god/vond følelse hver gang vi går forbi «Kaisas steder». Heldigvis er det sånn at vi har plass til mange i hjertene våre – og der vil både Marco og Kaisa bo så lenge vi lever – de er med oss!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.