Høstdag i Maridalen.

I dag har vi gått tur med  Birgitta, Tutta og Tia i Maridalen. Det var deilig å bare gå på tur og skravle, mens hundene sprang rundt, lekte, snuste, gravde, jaktet litt og ellers bare koste seg.

DSC_0034

De går fint sammen alle fire. Tutta koser seg med ballen sin hvis det blir mye springing og mas med de andre.

DSC_0043

Ebbie får med seg Fant på jaktleken, og da blir gjerne de andre med. Tia går på rotte jakt, og graver i hull, i stubber og i bakken. Hun er ganske selvstendig i skogen, akkurat som Fant er. De har jo sine arbeidsoppgaver, de to!

DSC_0047

Det var ikke lett å få alle fire hundene på et bilde, det klarte jeg ikke. De hadde det alfor herlig og morsomt i skogen i dag. Det var så flott å se at de fikk utfolde seg og virkelig nyte det å være fri til å springe og snuse overalt hvor de ville. Det gjør meg også glad og ja – lykkelig!

DSC_0027

Vel hjemme måtte Fant dusje og vaske seg, han ser som vanlig ikke ut etter en slik tur.

DSC_0031

Jeg synes Ebbie er så fin på dette bildet. Sliten og trøtt er hun, bare se på hvordan hun sitter og spiser dagens griseøre.

DSC_0067

Nistemat, kakao, te , skravling og godt selskap, det har vært en herlig dag. Ebbie, Fant og jeg sier «takk for turen, jenter».

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Høstdag i Maridalen.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.