Enda mere å glede seg til!

Jeg har bestemt meg for å bruke mere tid på trening av Fant og Ebbie framover.

Mine planer for Fant, er at han og jeg skal gjøre ting sammen som han er veldig glad i, og som gjør at vi har det kjempemorsomt sammen. Dvs. å gå spor, jakte, springe løs, trene litt lydighet og freestyle og kose masse!

Mine planer for Ebbie, er lydighetstrening med tanke på å konkurrere, Heelwork to Music (hvis vi synes at kurset i november gir mersmak) og rundering. Dette er noe som Ebbie synes er morsomt og det smitter over på meg også. Hun er ikke like glad i å gå spor, men vi skal gjøre det sammen allikevel.

Kurs som er planlagt framover, er derfor:

 • Heelwork to Music, november 2009 – Fant og Ebbie. Karoline skal være med, det blir kjempekoselig!

 • Trenerkurs trinn 2, 2010 – Ebbie. Trinn 1 tok jeg med Fant. Thomas Stokke er instruktør. Kurset går over 5 samlinger. Jeg har søkt, så får jeg se om jeg kommer inn, og om jeg eventuelt sier «ja» til plassen.

 • Kurs med Maria Hagstrøm – 2010. Birgitta og jeg har pratet om å leie henne inn som instruktør. Vi er nå 6 stykker som er sikre deltagere. Hun vil gjerne at vi blir 7-8 stykker. Jeg håper at vi får med mange nok! Heng deg på, hvis du vil. Linken til Maria hagstrøm er her.

I tillegg blir det miljøtrening med Ebbie framover, trening med forstyrrelser og masse kos og glede!

DSC_0015

3 svar til “Enda mere å glede seg til!”

 1. SØTE HUNDENE MINE!!! ❤ Herlig bilde! 🙂

  Så morsomt med alle kursene, og healwork to music skal jo jeg være med på også. Så det blir spennende! 😉
  Jeg gleder meg til utstilling med Ebbie også! 😀

  Nå er badet malt, i nydelig caffe latte farge. Så nå er det koselig å lyst der inne, ikke kjedelig og grått… Skal male siste strøket imorgen!

  Nattaklemmer

 2. Hi hi.

  Artig at du sa drit og dra til den dumme dumme damen i dag!
  Kult at du ble så sint på henne!
  Hun kan jo ikke bare slippe hundene løs på alle og en hver!!

  Bergitta

 3. Kan du klare å få til mere trening enn dere allerede gjør???
  Vi skal forresten på agilitykurset til Hallingdal hundeklubb i helga 🙂

  Nå venter jeg og mange andre på å få høre mer om den dumme damen,altså!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.