Blide Hilde!

Ja, i dag er en ny dag, og jeg er i samme humør som jeg pleier å være i. Jeg er heldigvis ikke langsint, og har hatt en fin dag i dag. Men at det var godt å få ut litt frustrasjon i går, det er helt sikkert. Det har vært mange slike opplevelser i årenes løp, uten at jeg har sagt fra, men i går sprakk jeg altså – og det på halling. Takk for alle kommentarene, vi er mange som opplever det samme.

I dag har vi hatt bare gode opplevelser. Tur på formiddagen i Maridalen.

DSC00174

DSC00175

Her var det mye bånd. Fant har akkurat fått på seg båndet etter turen, og bilen er like ved. Fant og Ebbie raste rundt i skogen og lekte «sisten». Ebbie først og Fant halsende etter. Det er et skikkelig lurveleven når de to setter i gang.

Mini-kurs med tre trivelige damer i kveld. Deretter tur med Fant og Ebbie og tilslutt litt lydighetstrening med Ebbie. Vi trente like ved kurset til Birgitta, for at Ebbie skulle få litt forstyrrelser under trening. Hun var flink i dag. Vi trente «dekk fra holdt», et par «innkalling fra sitt» og «stå under marsj». Alle øvelsene går inn under klasse 1 i lydighet. 

Målet mitt er at vi skal bli klare til å konkurrere, hvis bare ikke jeg blir altfor nervøs, da! Jeg ville se hvordan øvelene «satt» i dag, og hvor vi må legge ned arbeid i treningen.

Det jeg skal gjøre nå, er å finne ut hvilke grunnferdigheter jeg må jobbe mere med for å komme nærmere målet mitt. Det er så morsomt å ha et mål med treningen, synes jeg, og når jeg ser at treningen går framover, er det en kjempeforsterker for meg.

Lykke til i helga, Inger Synøve.  Det kommer til å bli kjempemorsomt for deg og Nalle-mann på agility kurs. Ebbie har forresten fått løpetid i dag, så det ser ut som om det går i orden med treff/trening/kos på Tjøme. Ihvertfall for oss!! Yeah!!!

Til Inger: takk for koselig tlf i dag. Tenk, det var omtrent som om du var like i nærheten, men så ringte du altså fra Kina! Huset står, Milli er i hagen og lufter seg og naboen din (jeg, altså), gleder meg til du kommer hjem igjen. Det har vært litt tomt og stille i Skogveien 3 de siste ukene. God reise hjem!!

Lille Martine-mor kom hjem i kveld, og da ble Fant såå glad at han måtte bære noe. Det må han alltid når han blir glad, og vi har alltid et skjerf liggende på kista i gangen. i kveld var det skjerfet som Martine hadde på seg, som var gjevest.

DSC00178 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Blide Hilde!”

 1. Å det var koselig å høre blide Hilde igjen 🙂 men du hadde all rett til huge ut i går 😉

  Rare Fant som må ha noe i munn sin, jeg kjenner en som gjør akkurat det samme. Så herlige de er!

  Vi skal nok kose oss på kurs, ja. Må jo finne på noe, føles leeenge til runderingen! God timing, Ebbie 🙂 Vi ses

 2. ❤ Fant & Martine, Martine & Fant ❤

  Så bra at dagen idag var fin! Så jo sånn ut på bildene og ut i fra det du skrev! 😀 Kombaja!

  Jeg sitter å venter på Thomas, og du venter på pappa. Thomas skal ringe meg når de er kommet seg trygt over grensen! 😉 Så må jeg opp i natt å slippe han inn i 3 tiden, da jeg har nøkkelen til Thomas her hjemme… Men jeg sovner nok på et lite sekund igjen… 😉

  Nattakjakji ❤

 3. Nøve: «huge», hihi…. herlig! Ja, det var bra at Ebbie skjønte sitt eget beste! Jeg gleder meg til runderingen, jeg også!

  Karoline: jeg lar døra stå åpen, jeg. Med to vakthunder i huset, går det greit. Du får lære opp Apollio og Romsais, så kan du gjøre det samme. Eller…. det er vel ingen som blir redde for dem. Jo forresten, kanskje hvis Romsais kommer flyvende og tar et «stup-angrep» på dem.
  Jeg gleder meg til i morgen. Skal vi si kl 18.30?
  Sov godt og klem herfra!

 4. Hei!

  Så deg når du trente igår, dere er kjempeflinke!

  Nå skal jeg ta bukke bein ut av fryseren slik at vi kan gå blod spor i morgen!

  Bergitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.