Hviledag og Frognerparken!

I dag har vi hatt en hviledag, Ebbie , Fant og jeg. Vi har slappet av inne, tent på peisen, luftet oss  i hagen (ikke jeg, altså, men hundene) og slappet av i sofaen. Det er lenge siden vi har hatt en slik avslappende dag, og det var jammen godt. Her ser dere hvordan vi slapper av. Hvis du tenker deg at jeg sitter i midten av Fant og Ebbie, ser du da yndlingsstillingen vi inntar, hver kveld etter kurs, tur og trening. Herlig!

DSC00179

Jeg elsker å sitte sammen med Fant og Ebbie, legge en hånd på dem og kjenne roen strømme gjennom meg og dem. DA er livet mitt godt, da!

Ebbie vært veldig rolig i dag, sovet og slappet av. Hun begynte å blø i går, og er kanskje litt påvirket av det? Når Andreas kom hjem, kviknet hun litt til. Andreas betyr nemlig leik, springing rundt peisen, apportering av div leiker og kanskje en belønning.

I kveld kom Karoline og så reiste vi en tur til Frognerparken. Vi gikk i 1,5 timer og koste oss. Fant og Ebbie var flinke med hundene vi møtte. Fant var omtrent helt «lydløs» og var nesten ikke interessert i de vi møtte.

DSC00191

Monolitten er i bakgrunnen. Synd at den ikke syntes. Den var så fint opplyst i kveld.

Ebbie var også flink, men det var noen han-hunder som ble litt vel klengete. Det likte hun ikke, og hun prøvde å komme unna dem. Når jeg da tydelig sa til hundeeierne at hun hadde løpetid, var de fleste ganske likegyldige. Et par gikk bare videre og venta til hunden kom av seg selv,. En annen ga oss streng beskjed om å stå stille, da vi ville gå vekk med Ebbie. Ellers fikk hun ikke tak i hunden sin, sa hun. Da jeg fortalte at at Ebbie synes det var ubehagelig og at hun ville gå vekk, blåste hun bare av oss, samtidig som hun virret seg inn i båndet til Ebbie. Det hadde hun bare godt av!!  Det ble ihvertfall en flott økt med trening på andre hunder, mennesker, syklister og joggere.

DSC00211

Fant bare MÅ opp på statuene og snuse. Her har det nok sittet duer, tenker jeg!

Det er veldig fint i Frognerparken om kvelden. Det er lys overalt og det skaper en spesiell stemning blandt alle statuene, gangveiene og bruene, plenene og statuene. Det er et koselig sted for oss å gå og bare 7 minutter med bil.

DSC00223

Her står vi foran Sinnatagen. Han har vel nesten alle et bilde av, tror jeg!

Tilslutt gikk vi innom agilitybanen. Det var bare oss der, og Ebbie og Fant (og Karoline) hoppet og spratt. Nå kjørte Ebbie en kjede, før hun ble belønna. Et hinder, dekk på bordet, mønet og hjulet og deretter belønning.  Jeg lo så jeg grein av Karoline og Ebbie, de var så morsomme.

DSC00241

Ebbie kjempeivrig, småbitende i Karolines arm (av ren lykke), Karoline som jobbet og ledet Ebbie både hit og dit!

DSC00244

Fant var også flink. Han tok mønet, bommen og bordet og ellers koste han seg med å snuse her og der.

DSC00242

En koselig kveld. Takk for turen, Karoline. Nå sover gull-ungene, og jeg har satt meg godt ned i sofaen. Det blir ikke gjort mere her i kveld, nei!

4 svar til “Hviledag og Frognerparken!”

  1. Så koselig det første bildet er! 🙂 På det bildet der vi sitter på trappa foran monolitten, ville jo ingen andre enn meg se på deg… 😛 Hihi.. Ble et morsomt bilde likevel da! 😉
    Vi hadde en kjempe fin tur i kveld, gleder meg allerede til neste uke! 😀 Kombaja! ❤
    Var utrolig morsomt å trene på agilitybanen, og Ebbie var jo sååå flink! Fant også, han likte det veldig godt han også! 😉

    Nå skal jeg legge meg, sove godt! Nattakjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.