Kurs 2010.

Nå har jeg oppdatert kursplanene mine for neste år. (Se siden over). Jeg har allerede noen planer klare, for jeg liker å ha noe å se fram til.

Dette året har jeg deltatt på 4 kurs, og jeg har et kurs igjen. Det går av stabelen i midten av november, og heter Heelwork to Music. Norsk Freestyleforening står som arrangør, og du kan lese mere om hva det går ut på her. Det er det første kurset i Norge, et introduksjonskurs i denne nye hundesporten. Karoline skal være med meg, og både Fant og Ebbie er påmeldt.

Jeg må jo innrømme at det er blitt ganske så mye morsommere å trene hund etter at Ebbie kom hjem til oss. Det å ha en hund som klarer å ha fokus på meg, som liker å jobbe og som får fremgang av all treningen, er en stor positiv forsterker for meg. Vi har våre ting å jobbe med, jeg og Ebbie, men hun responderer veldig bra på all treningen vi nedlegger, og hun gir meg veldig mye glede!!

Jeg har jo litt andre målsettinger med hundetreningen min, enn bare å trene på å takle hverdagen, Jeg ville aldri vært Fanterampen min foruten, men at han er en enkel og lett hund å trene og eie, er nok ikke sant. Men «hjertebarnet» mitt har lært meg masse, og 90% av tiden vi er sammen nå, går det veldig bra med han. Men jammen har vi trent, også. Jeg bruker mye av mine erfaringer med han, i treningen av andre hunder. På den måten var det kanskje en mening at han kom nettopp til meg/oss? Go`gutten min!!

3 tanker på “Kurs 2010.

 1. Ja Hilde, du og Fant var ment for hverandre 🙂
  Uten ham hadde du heller ikke vært så god til å trene oss andre.

  Hmm lurer på hvilket kurs vi skal ta i 2010… Gleder meg uansett!
  Lykke til på deres Heelwork kurs – det høres spennende ut!

 2. Gleder meg til kurs, det blir kjempe gøy! 😀 Det blir jo mitt andre kurs i år… 😉 Hva for noe spennende skal du på neste år? Jeg må inn å lese.

  Lille søte hjertebarnet pomsen ❤ Det var en mening med at han valgte deg, da vi skulle velge en valp! 😀

  Klemmer

 3. Hei!

  Du har så rett, får man en A4 hund lærer en ikke så mye som om man får en liten Fantemann.
  Gøy å se hvor langt du allerede har kommet med Ebbie.

  Bergitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.