Stemningsfull kveldstur!

Åhh, hvilken fin kveldstur Fant, Ebbie og jeg har hatt!

Vi kom hit til Solbu seint på ettermiddagen. Jeg nørte opp i kjøkkenovnen, laget middag og deretter bega vi oss ut på en kjempefin kveldstur. Nå er det is på Buvatn med litt snø oppå, og derfor går det fint ann å gå på isen.

Månen skinte så fint i kveld, den var trekvart full. Det blinket i is og snø, det luktet vinter og det var 4 kuldegrader ute. Helt fantastisk. Jeg blir alltid så rørt når naturen viser seg fra en slik side. At Fant og Ebbie også koste seg, sprang løs, leika og smilte med hele seg, gjorde meg også litt andektig.

Synd at fotoapparatet lå igjen hjemme. Jeg tok noen bilder med mobilen, men bildene ble dessverre ikke så fine. I morgen kveld kommer Arne, da tar han med seg fotoapparatet mitt.

 DSC00329

DSC00342

Jeg skal ha en privattime i morgen formiddag og en time lørdag på Låplassen. Da kommer det to venninder fra Geilo. Det gleder jeg meg til. Det er morsomt å kunne veilede unge, ivrige hundeeiere, som suger til seg kunnskap. Det at jeg også kjenner dem fra før, gjør at det blir spesielt trivelig!

Det går forresten fint med Fant og løpetida til Ebbie akkurat nå. Hun er nå på niende dagen i dag. Fra søndag tenker jeg at det blir problematisk, stakkars lille Fanterampen min, så da får vi ta noen grep. Kommer tilbake til det seinere.

Nå skal jeg bare sitte i godstolen på hytta og kose meg.  Månen skinner og lyser over Buvatn, Fant og Ebbie sover etter kveldsturen og det varmer godt fra  peisen. Livet er herlig!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

6 kommentarer om “Stemningsfull kveldstur!”

 1. Neimen Hilde, har du glemt kamera!?! Og ikke skjønner jeg at du våger å gå på isen enda??? Nå må du skjerpe deg litt 😉
  Håper tross alt at du får noen fine dager på hytta. Det blir en strålende dag imorgo!
  Klem.

 2. Dette er siste gang du får dra på hytta alene. Tenk å bevege seg ut på isen nå. DET ER IKKE TRYGT!! Nei mamma, hold deg på land. Hva skal jeg gjøre hvis det skjer deg noe? ❤
  Får be Bent holde et øye med deg.. 😛 Hihi…

  Søte lille snuskejenta mi! Hun er nydelig hun! ❤ Verdens nydeligste og vakreste øyne.. Og lille koseklumpen pomsen, som er blitt så glad i meg! ❤

  Kos dikkon på hytta med snø ute og varme fra peisen inne, og vær forsiktige!

  Nattakjakji ❤

 3. Tante Hilde

  Nå må du ta deg sammen! IKKE, IKKE, IKKE GÅ PÅ ISEN!!!!! Du får ikke lov av meg, for hva skal vel Fant og Ebbie gjøre hvis du går gjennom????? Har du tenkt på det du – hvor fortvilet de kommer til å være da?????

  Også gleder jeg meg så innmari til du kommer hit, så nå får du passe godt på deg selv.

  Ellers må jeg jo si at jeg misunte Fant og Ebbie den turen, for den hørtes VELDIG deilig ut – snø da gitt….

  Vi sees snart:o)

  Nuss på nesa fra Milli

  PS. Vil du sende en ekstra liten hilsen til Fant fra meg?

 4. Fant og Ebbie sier:

  Mamma har ikke lært enda, hun. I kveld tok hun oss med på en sparketur på isen. Akkurat som om det var tryggere med sparken, liksom. Men nå tok hun med seg telefonen, heldigvis.
  Jeg tror nok ikke hun har tenkt på at vi blir redde og fortvilet hvis det skjer noe med henne. Hun «koser» seg bare, hun. Det er ihvertfall det hun sier til oss.
  Men: vi hadde det fint på kveldsturen nå, mamma kalte det for «blåtimen». Hun skal antageligvis legge ut noen mobilbilder av turen senere, sier hun.

  Ebbie er heldig hun, Milli, for hun skal på besøk til deg ganske snart. Men jeg ble veldig glad for hilsenen din, det var veldig koselig. Mamma sussa meg, og sa «jeg skal hilse fra Milli». DA ble jeg glad,da!

  Ellers sier mamma at hun gleder seg kjempemasse til helga på Tjøme, og til å se hvor du bor og hvordan du har det. Jeg skal kose meg sammen med Martine, det er det beste jeg vet i hele verden. (nest etter å være sammen med mamma, da),

  Hei og hopp, fra oss på hyttetur!

 5. Fant og Ebbie sier:

  Mamma hadde ikke tenkt på det heller hun, Nalle!
  Nå håper vi hun har lært, altså. Hvis hun frister med en tur ut på isen i morgen, blir vi heller på hytta, sammen med pappa. Det er nok tryggest, det!

  Mamma er ganske smart, da. Hun har ikke fortalt oss at det kan være skummelt å gå på isen. Derfor holder vi henne med selskap, også. Hun vet jo at vi elsker å gå på tur sammen med henne.

  God helg, Nallemann. Skal du trene med Fløværingshundan sundan?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.