Blåtimen!

Ja, til tross for mange bekymrede meldinger om kveldsturer på isen, tok jeg allikevel en kveldstur med sparken på Buvatn i kveld. Fotoapparatet er fortsatt hjemme, Arne glemte det også i dag, derfor er det mobilbilder som legges ut her. Det er synd at det er så dårlige bilder, kvelden i kveld var nemlig en flott opplevelse. Her er noen bilder ihvertfall.

DSC00362

Det er ikke for ingenting at denne tiden på døgnet blir kalt for «BLÅTMEN!. Det er jo akkurat det den er!

Vi sparket og koste oss, stoppet litt på land, satt på sparken på vannet og NØYT den gode, stille og avslappende timen!!

DSC00368

DSC00374DSC00380

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

7 kommentarer om “Blåtimen!”

 1. Fine bilder mamma! Synd de var litt uklare bare… 😉 Men vær så snill å hold deg på land. Vent noen uker til med å gå på isen…

  Nå er det ikke lenge til jeg skal på walking med dinosaurs, gleder meg! 😀
  Vi har endelig fått malt taket i gangen, han polakken kommer imorgen kl 14. Vet ikke om han bare skal se eller om han skal jobbe. Så vi tok taket idag, sånn at det ikke evt drypper maling på nye fliser… 😛

  Kjakji ❤

 2. Hilde, da…du må være forsiktig! Blåtimen har noe trolsk og magisk over seg…heldig som får oppleve det!!

 3. Det var flotte bilder Hilde!! Særlig det øverste og det nederste!

  Nå synes jeg du skal høre godt på din fornuftige datter, som ber deg holde deg på land noen uker til!!!

  Hils Fant og Ebbie fra oss:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.