Stakkars, lille Fantemannen min!

I går var Ebbies løpetid på 12.dagen, og det begynte å bli vanskelig for Fant. Han piper, maser, stresser og skal bare være sammen med Ebbie. Det gikk greit i natt, da sov Ebbie på et rom med Arne mens Fant og jeg delte rom.Men dagen i dag, har vært vanskelig. Fant har sittet litt i buret sitt i bilen og roet seg godt der, mens Ebbie var inne i hytta. Jeg gikk en tur alene med Fant, men den vanligvis så «turgærne» hunden min, skulle bare snu og gå hjem til kjæresten sin.

Deretter gikk Ebbie og jeg en lengre tur. Hun springer ikke så masse når Fant ikke er med, det blir liksom litt kjedelig for henne. Jeg trente derfor litt innkalling og at hun skulle finne en hanske som stadig vekk ble «borte»for meg. Den lå midt i stien, oppå ei tue litt utenfor stien og tilslutt lå den oppe i et tre, ca en meter fra bakken. Hun er så flink, den jenta og koser seg når hun får en «jobb» å gjøre. Jeg la båndet midt i stien en gang, men det ville hun ikke apportere. Jeg har sagt det før, jeg har en jobb å gjøre for å få henne til å apportere flere gjenstander. Vi trente inne etterpå, med en tom ibux boks, og etter noen få repetisjoner, gikk det fint.

Fant var alene sammen med pappa, og skrekk og gru, han ble forlatt både av mamman sin og Ebbie-mor. Uling og bjeffing, uling og bjeffing om hverandre. Ikke greit å være en liten gutt og bli forlatt! Det var vel mest synd på Arne som måtte høre på Fant, men han sa ingenting til det, han.

Nå har Arne reist og tatt med seg Ebbie. Hun skal være hjemme med ungene denne uka, mens jeg og Fant skal være litt på hytta. Jeg reiser til Jar tirsdag formiddag, jobber noen timer og reiser deretter hjem. Birgitta og jeg skal ha siste kurskvelden på aktiviseringskurset tirsdag kveld. Onsdag må jeg jobbe noen timer og så skal jeg ha siste kveld med mini-kurset mitt. Etter at det er ferdig reiser Fant og jeg rett opp på hytta igjen. Her blir vi til søndag. Går alt slik det gikk siste gang Ebbie hadde løpetid, er det «trygt» for Fant å reise hjem da.

Neste gang det er løpetid, planlegger jeg at jeg ikke har kurs, slik at jeg og Fant kan reise bort alle de vanskelig dagene. Jeg hadde egentlig gjort det nå også, men Ebbies løpetid kom et par-tre uker før jeg trodde.

Lørdag skal Ebbie på utstilling. Jeg hadde håpet å være med denne gangen, men det går altså ikke. Karoline reiser med Ebbie til Letohallen, der møter hun Berit og så skal Berit stille henne. Karoline håper at Nelson er med, for hun synes at han er verdens beste gutt. Vi får se hva Berit gjør.

Nå sitter Fant og piper og stresser litt, men han roer seg nok om en liten stund. Vi skal ut på en kveldstur, litt frisk luft nå gjør nok godt. Både for han og meg.

Ingen bilder i dag, bredbåndet mitt jobber nemlig veeeellldddiiig saaakte på hytta i kveld.

5 svar til “Stakkars, lille Fantemannen min!”

 1. Stakkar, stakkars Fant. Ikke greit å være gutt med sansene i full beredskap også dele husvære med vakre Ebbie:o) Du har visst en tålmodig mann du også Hilde;o)

  Jeg tenkte også å lære Milli å apportere flere ting enn ballen sin og bittkobbelet, så jeg fikk et tips av deg nå. Starte inne er nok kjempelurt.

  Ha en fin uke Hilde, ikke lenge til vi sees:o)))

 2. Stakkars lille pomsen min… Ikke lett for han nå! Så når han endelig roer seg litt, så skal han hjem og tilbake til Ebbie noen dager. Da blir det nok leven i heimen ja… Bra denne løpetiden ikke er så mange ganger i året! 😉

  Gleder meg til utstilling med Berit på lørdag. Hun er så hyggelig! 😀 Neste gang må du være med oss, dumt du ikke fikk muligheten til det nå… 😦 På lørdag må jeg huske å kjøpe en sånn hundens bok til Ebbie. Den så så smart ut.. 😉

  Imorgen farer jeg avsted til kongsvinger og vormsund. Og fra tirsdag-onsdag blir det otta, lillehammer, moelv, brumunddal, hamar og elverum… Full rulle, tut og kjør! 😉 Hihi..

  Nattakjakji fra us i Kokkern uten gang…

 3. Fæl fæl løpetid 😦
  Er det «gifteplaner» mellom Ebbie og Nelson attpåtil? Det er nok hardt for Fant å takle dette med friere og alt.

  Tenk om Nalle og Fant hadde vært kompiser, da kunne de kosa seg på Bergheim en dag eller to, mens du var i by’n. Kanskje neste gang 😉

  Nå er det vel mildvær oppå Solbu også. Og overskya.. så du holder deg vel unna isen disse dagene. Kos dere!

 4. Hei alle sammen!
  Det er så koselig å få hilsen på bloggen!!!
  Jeg har IKKE gått på isen i dag. Det er snø oppå, og da blir det vått og vondt å både sparke og å gå tur der.
  Ellers takker jeg for omtanken, Nalle. Det hadde vært kjempefint å kunne sette Fant igjen hos deg og mamman din. Fant hadde hatt det helt supert sammen med dere.
  Jeg tror ikke Nelson og Ebbie skal bli et par, men at de hadde gjort lykke sammen de to, er nok helt sikkert. Ja, stakkars lille gutten min!! Godt han har mange andre å kose seg sammen med.

  Gry: så flott at jeg kan gi litt treningsinspirasjon. Vi kommer nok til å ha mye å skravle om den helga vi skal til Tjøme. Yesss…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.