Ebbie og Tutta!

Jeg har «lånt» noen bilder av Birgitta. Disse er tatt på turen i Sørkedalen torsdag, og viser hvordan Ebbie og Tutta blir kjent med hverandre. De føler seg litt fram, men ordner fint opp seg imellom. De har ikke vært altfor mange ganger sammen, men gode venner, det skal de nok bli.

tuttaebbie

tuttaebbie2

 Jeg liker spesielt dette bildet. Ser du nøye etter, kan du se at Ebbie stikker tunga ut litt,  og at Tutta vender blikket bort. Begge deler er såkalte dempende signal, og viser at de ikke har onde hensikter.

tuttaebbie3

 Det ble nok litt tett for dem. Like etter at dette bildet ble tatt, sprang Ebbie avgårde, Tutta spratt opp og det var det.

tuttaebbiebein

Dette bildet dedikerer jeg til Gry og «snadderkassa» hennes. Jeg tenkte på deg da vi fant disse beina. Birgitta og jeg lurte begge to hva det kunne være. Vi fant noe pels lengre bort, men vi ble vel ikke helt enige med oss selv, hva det var for et dyr.

 

 

En kommentar til «Ebbie og Tutta!»

  1. Koselige bilder av jentene deres!! ❤

    Gleder meg til kurs imorgen og søndag! Må legge meg nå, så jeg kommer meg opp imorgen…

    Nattakjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: