Slitne hunder og en fornøyd mamma!

I dag hadde vi bestemt oss for å gå en tur i Maridalen. Det regna og var kaldt og guffent, men med supertrivelig selskap gjorde ikke det noe. I dag var vi 7 eier og 11 hunder på tur, og det gikk kjempefint. Det var Birgitta og begge jentene, Silje med gutta boys, Elisabeth med Otto og vesle Mille, Camilla og Oscar, Cathrine og Dennis, Marie og Ellie og jeg med Ebbeluremor og Fanterampen.

 

 

Fant slåss for første gang i dag, og det var med Dennis. Det var vel kanskje litt dårlig «arbeid» av meg, for det skjedde like etter at vi hadde hatt matpause. Jeg satt meg litt utenfor de andre når vi skulle spise, pga Fant sin vokting, og det gikk fint helt til vi skulle gå fra plassen.

Etter at vi var ferdig med å spise, slapp jeg nok Fant litt for tidlig og dermed barka de sammen. Det gikk heldigvis fint. Jeg og Cathrine holdt Fant og Dennis i bånd til de hadde roa seg litt, før vi slapp dem igjen. Det gikk fint resten av turen.

Ebbie elsker jo å springe og fikk med seg flere på «jaktleken». Fant hyler og skriker og høres ut som han er skikkelig sinna. Men slik leker de, Ebbie og Fant, på alle turene vi går.

Fant måtte i dusjen etter turen (bombe…!!) og måtte ligge godt og varmt på puta si og under et pledd for å få varmen i den vesle kroppen sin. «Ungene» har sovet i hele kveld, litt deilig egentlig.

Takk for turen, alle sammen. Vi får finne en dag ganske snart, og gjenta dette.

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Slitne hunder og en fornøyd mamma!”

 1. Hei Hilde, Fant og Ebbie!
  Tusen takk for kjempekoselig tur idag! Det er lykke gå så fin tur, i flotte Maridalen, med så mange snille mennesker og hunder 🙂 Regner tror jeg nesten ikke vi merket 🙂

  Dumt at gutta ble litt uenige syns jeg, men heldigvis gikk det fint når vi tok dem i bånd litt 🙂

  Vi gleder oss til å gå igjen en dag 🙂

 2. Sjekk den gjengen på tur!! 😉 Ser kjempe koselig ut! Skulle likt å se jaktleken, med alle sammen… 😀 Ebbie er så søt når hun setter igang den. Elsker det, lille jenta mi! ❤

  Nå er det ikke lenge igjen til 1 desember 😉 Og lille pomsen har en overraskelse til bestestoresøster Martine! 😀

  Klem

 3. Tusen takk for tur idag!
  Vi er vant til litt bråk fra alle hundene når Tia og Bandit leker, så vi kjente igjen den lyden til Fant 😀
  Håper alt er bra med han etter smellen, hørtes ut som det var mest lyd heldigvis (?)
  Veldig koselig å gå tur, håper vi får gjort det igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.