Maridalen torsdag.

Her er det noen bilder fra dagens tur. Ingen lydighetsttrening i dag, kun «jaktlek», graving og snusing på «ungene».

Fant smiiiler, han elsker å være ute og springe og springe og snuse og snuse. Jeg blir så glad når jeg ser gleden han utviser.

«Dette er kjempeskummelt, Ebbie. Kan ikke du gå først og sjekke det ut?»

Det var nemlig ei plastkanne i vannet. Fant sto og bjeffa på den, helt til Ebbie kom og bare plaska uti og tok den opp på land. Det var et herlig skue!!

Etter at vi hadde gått formiddagsturen vår, måtte de vente noen timer i bilen, mens jeg var på kontoret. Før vi reiste hjem igjen, tok vi nok en tur i Maridalen. Nå var det blitt mørkt og ikke lett å se hvor vi gikk, men det var mildt og godt og deilig å være ute. Ebbie og jeg trener litt «fot» på tur, forresten, hun er jo glad i goddis og tilbyr det for å få en frolic eller to.

Jeg vil også ønske Karoline god bedring! Hun måtte nemlig sy 5 sting i tåa si i dag, stakkars. Hun knuste en tallerken som datt rett ned på tåa hennes. Godt å ha legevakta bare 10 minutter unna. Husk nå å holde foten din høyt da, jenta mi.

Jeg har vært så trøtt  i dag, så nå er det ikke lenge før jeg og «ungene» kryper til køys.

Ha en fin fredag, alle sammen!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Maridalen torsdag.”

 1. Så fine bilder av barna! 😀 De har kost seg på tur. Elsker Fant som løper og bjeffer etter EBbie, når de har jaktleken sin.. ❤
  Ebbie er tøff, så hun utforsker alt som ligger å slenger…

  Det går bra med tåa mi nå, men gjør jo vondt når jeg bruker sokker og sko. Så det blir nok ingen fine høye støvletter på meg på julebord imorgen og lørdag. 😦 Kuttet meg opp midt oppi leddet oppå hele stortåa… Klarer ikke å gå med de skoene som gjør at jeg må gå med bøyd tå.

  Suss Pomsen og Snusken fra meg! ❤ Skal legge meg å se Anna Pihl idag også 😉 Har jo 10 episoder igjen… Nattakjakji frå me

 2. Åhhh – den tåa høres vond ut!! God bedring Karoline!

  Hilde, bloggen din var blitt fin 🙂 Forandring fryder.. Det fikk meg til å tenke på Fant. Tenk så fint han har tatt imot Ebbie! De er så ulike, men det virker som om han er stolt av henne og ser opp til henne (bokstavelig talt) Stooore fine lillesøster 🙂

 3. Herlige bilder Hilde! Jeg kom til å tenke på noe når jeg så «gravebildet» av Fant – det er godt han liker vann, for da blir ikke dusjen etterpå så ekkel:o)

  Karoline: Det hørtes ikke bra ut med tåa di’. God bedring (nå kan du gå med joggesko med god unnskyldning. Kanskje ikke så elegant, men definitivt behagelig 🙂

  Ha en fin helg:o)

  Hvordan går det forresten med Ebbie og gulrøttene?

 4. Takk for hilsener 🙂 Ligger nå hjemme på sofaen, istedenfor å være på julebord.. 😦 Får ikke på meg en eneste sko.. Så jeg kom meg heller ikke på jobb idag. Imorgen SKAL jeg på julebord, koste hva det koste vil. Om jeg så må gå med en sko, og i sokkelesten med andre foten.
  Så får vi se hvordan det blir med jobbing på mandag.. 😛

  Ha en fin helg alle sammen!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.