Kontoret, advent, Romsais og Apollo.

I dag har vi gjort litt forskjellig. Etter å ha startet dagen litt seint og ganske rolig, reiste jeg for å hente Karoline. Hun jobber på søndagene i butikken med å sette ut nye ukeblad og å pakke ned de som ikke er solgt sist uke. Det er en tung jobb, og det er viktig å være nøyaktig og å sjekke antall som skal settes ut i hylla, og antallet som vi sender i retur. Karoline kan jo ikke kjøre selv nå, fordi hun har fått et stygt kutt i ei storetå.

«Ungene» ble med meg, og de fikk komme inn på kontoret mitt etter at jeg hadde gjort litt kontorarbeid først. De leikte og koste seg

Fant lurer på om disse tallene virkelig kan stemme?

Jeg kjørte Karoline hjem etter noen timers jobb, og fikk hilse på Romsais på  16,5  år. En kjempefin grønnkinna conure og Apollo, solparakitt på 2 ,5 år. Er de ikke fine, kanskje?

Vi overvar julegrantenning, som vi har gjort et par år nå. Vi drakk toddy og hørte på julemusikk. Nabo Caroline og mannen Arne kom også innom – koselig! Etterpå fikk jeg servert taco. Det er alltid deilig å komme til ferdig middag!!! Takk, jenta mi!!

Ellers har jeg hengt opp julegardiner på kjøkkenet, funnet fram den sju-armede lysestaken og tent det første adventslyset.  Alt er i rute så langt!!

Jeg håper alle får ei fin uke!!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

7 kommentarer om “Kontoret, advent, Romsais og Apollo.”

 1. Så fint bilde av guttene mine!! 🙂 ❤
  Det var kjempe koselig at du kom på julegrantenning i år også, blitt en koselig tradisjon det nå! 😀
  Morsomme bilder fra kontoret idag. Hehe, bra pomsen passer på at mamma gjør en ordentlig jobb! 😉 Også så morsomme lekebilder. Fant ser jo kjempe skummel ut på det ene bildet… 😛

  Kjakji ❤

 2. Jeg har også hengt opp julegardiner idag, og satt frem den syvarmede lysestaken, og hengt opp julestjernen min i vinduet.
  Jeg har tent det første adventslyset nå, så nå er det jul i stugu her i Kokkern! 😀

  Kjakji

 3. Så flink du har vært på en søndag. Ser at Fant og Ebbie koser seg på kontoret. Det lyser jo lek og moro ut av dem.

  Ja, vi har vært på langlineturen og her er det begynt å regne. Ikke mye snø i vente her. Er jo koselig med litt hvitt i denne førjulstiden. Får jo ikke helt følsen av jul når det bare er vått og trist.

  Ha en fin uke!!!

  Nuss fra Charlie, klem fra Nina.

 4. Jeg tror at Fant egentlig er en liten kontorist med en utstrakt interesse for å drive med jakt og fangst (gravearbeid) på fritiden!! Noe så herlig som når han sjekker de tallene Hilde. Tror du kanskje han kjefter litt på Ebbie fordi hun ikke leser korrektur på dem for ham?

  Hils dem masse fra meg, og fortsett å kose dere i adventstiden.

 5. Så fine bilder av hundene!! Godt at fant passer på at mor får med seg riktige tall slik at alt bir riktig!!
  Så koselig det høres ut å være med på julegrans tenning. Morro å ha slike tradidjoner!!
  Ha en fin uke og ei fin førjulstud/advent!!

 6. Hei!

  Så rare medarbeiderne på Rema ser ut a! hi hi..
  Nå er det snart jul, Tutta spør Ebbie hva lul er . Hun har glemt hva det er a.
  God lul.

  Hilsen jentene nedi bakken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.