Savn!

Dette blir vår første jul på 13 år uten Marko. Jeg savner han og jeg tenker på han hver dag ! Vesle gutten vår, som fylte dagene våre og som var vår alles glede og solstråle, min beste venn og turkamerat, min trøst når jeg hadde tunge stunder, ungenes glade kosegutt og hele familiens  midtpunkt.

Jeg finner trøst i å tenne lys for han hver kveld, og jeg vet at han er med meg i denne tida. Savner deg gutten min – glad i deg!!!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Savn!”

 1. Ååå, søte lille Marko gutten min!! ❤ Savner han hver eneste dag, men jeg vet og kjenner at han er sammen med meg. Ihvertfall når jeg trenger han, da kjenner jeg varmen hans og vet at han passer på meg!! 😀
  Blir rart å feire jul uten han i år, men vi har jo Ebbie og Fant som skal kose seg sammen med oss! Det var også rart å lage julekalender til deg uten han, og julegaver og hemmeligheter. Men Ebbie er med meg på alt dette nå, hun er jo partneren min! ❤ Marko er også på julekalenderen din i år! 😉 Kombaja!! 😀
  Har du kjøpt blomst til Marko, som du snakket om? Ser en liten juleblomst ved siden av bildet…

  Kjakji fra "losøsta" ❤

 2. Jeg blir så rørt av kjærligheten din til Marco Hilde!!!! Du vet at han er med deg, jeg vet at han er med deg. Han kan enda trøste deg i tunge stunder og være der for dere når dere trenger trøst fra bare ham!!!

  Klem fra Milli og meg

 3. Skjønner det er ekstra tungt i disse tider. Har vært der selv. Julen er en spesiell tid, da kommer alle minnene.

  Stor klem fra oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.