Julestemning på Solbu!

Fant, Ebbie og jeg kom hjem til Jar i går ettermiddag. Vi har hatt noen deilige dager, sparket, spist og drukket godt, slappet av og bare kost oss. Det var trist å reise fra Solbu i går, slik så det nemlig ut

 – og SÅÅÅ deilig synes Ebbie det var å komme hjem til sofaen sin!!

Dagens planer: Litt husarbeid nå på formiddagen, da skal Fant og Ebbie være ute og kose seg med et godbitsøk i hagen. Det blir altså ingen tur på dem. Deretter skal vi ta en liten treningsøkt, før jeg reiser noen timer på arbeid. Etter middag skal jeg vi ta en treningsøkt til, før det blir en liten luftetur til kvelds.

Dette er de grnnferdighetene som jeg har satt opp som treningsmål de neste dagene:

 • Sitt opp fra foran meg. Altså fra dekk.
 • Sitt opp i utgangsstilling.
 • Hold fast i utgangsstilling. 10 sekunder.

Både Fant og Ebbie skal trene på dette.

Ha en fin førjulsdag, alle sammen!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Julestemning på Solbu!”

 1. Så fint det er på nesbyen, en venninne av meg har akkurat vært der på kanefart *litt misunnelig*
  Men heldigvis er det fint her hjemme også nå da =)
  Lykke til med treningsmålene, gleder meg til å se dere på torsdag!

 2. Skjønner godt du savner Solbu. Det er jo så flott der med snøen. Nå er det heldigvis blitt litt snø her også, alt er hvitt og fint.

  Ha noen fine førjulsdager dere også.

  Klem fra Charlie til dere alle.

 3. Så søøøt lille snusken er i sofaen! Ser at hun koser seg der!! 😀 ❤
  Ser veldig fint ut på hytta nå ja, skikkelig julestemning! Nå er det litt hvitt her hjemme også da, så det hjelper jo veldig på julestemningen! 🙂
  Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.