Nadderudhallen.

Tirsdag kveld reiste Fant, Ebbie og  jeg til Nadderud for å gå en liten kveldstur og å trene litt utenfor Nadderudhallen. Det er kommet et tynt lag snø og det var litt kaldt, men det liker jeg jo.

Vi trente på «stå under marsj», og både Fant og Ebbie var flinke. Ebbie er jo mere presis i øvelsen og målet er at hun må kunne øvelsen helt perfekt. Hun stoppet fint opp på kommando, men jeg hjalp henne litt ved at jeg stoppet et ørlite sekund. Hun sto mens jeg gikk fra henne, sto stille når jeg kom opp på siden av henne igjen og gikk fint noen meter sammen med meg, før hun satte seg i utgangsstilling når jeg stoppet. Medisterkake var super belønning.

Fant trente på det samme. Han hadde helt plutselig glemt hva kommandoen «stå» betydde, for han var så ivrig og skulle bare spise goddis, og ville fort til meg for å hente den. Vi tok derfor bare halve øvelsen. Noen meter lineføring, før jeg kommanderte «stå». Vi stoppet sammen, jeg gikk to skritt fra og deretter tilbake inn i posisjon igjen. Sto han fint og stille da, kom belønningen. Det er morsomt at han begynner å bli litt mere ivrig ute, det ser jeg skjer flere og flere ganger. Jeg belønna han også med at han fikk leke litt med hansken min, og da ble han enda ivrigere. Kjempemorsomt!!

I dag gikk vi en god tur i Maridalen midt på dagen. «Ungene» koste seg, sprang rundt og lekte. Fant jaktet også, og så fant han et hull han måtte grave i og undersøke litt.

 

Ebbie syntes at et godbitsøk er tingen.

Ellers har jeg ikke vært helt i form de siste dagene. Jeg har vært plaget med magen og er litt slapp og trøtt. Jeg har måttet avlyse en privattime i morgen kveld, og det liker jeg ikke å måtte gjøre. Jeg har prioritert litt tur, trening og kontor de siste dagene. Jeg føler meg bedre i dag, så nå går det nok rette vegen, tenker jeg. I morgen MÅ jeg bare være i bedre form, nemlig. Mere om det kommer seinere. Hihihi…..  😉

Jeg har kjøpt en pipeball hver til Fant og Ebbie. Den røde er Ebbies og den blå er Fant sin. Fant har sprunget rundt med den blå i munnen og sparket ball samtidig, med Ebbie sin røde. Her er han litt sliten, og han skal bare «passe» på begge to en liten stund. Stakkars Ebbie, hun sto med halen mellom beina og stirret mistrøstig på Fant der han lå.

Ellers sitter jeg og skriver referat fra Heelwork To Music kurset for en måned siden. Det skal publiseres i Norsk Freestyleforening sitt blad og jeg tror at det også blir publisert i Hundesport med tid og stunder. Problemet mitt nå, er at jeg tror jeg skriver aaaalt for langt.

2 svar til “Nadderudhallen.”

  1. Pomsen er så søt når han finner noe å grave på! 😀 også når han passer på ballene… 😉

    Du får klistre de fine klistrebildene du har fått, utenpå boken din da! 😀 ❤ Da blir den fin! 🙂

    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.