Hælji jå uss!!

Ja, slik har hælji vår sett ut.

 alt fra innpakning av julegaver

 

til litt peiskos

til turen vi hadde søndag morgen på Eiksmarka og Østern Brug

til baking av julekaker.

Etter turen på Eiksmarka søndag, trente jeg på «stå under marsj» og «innkalling fra sitt» på Eiksmarka bibliotek. Fant var kjempeivrig og bjeffet og koste seg med ball-belønning. Ebbie trente på det samme. Hun fikk også ball og goddis som belønning, og jobbet veldig bra.

Fant og Ebbie trente også på «hold fast i utgangsstilling» og det gikk framover. Fant er flinkere enn Ebbie. Han holder uten å tygge og kan holde lengre enn Ebbie. Ebbie er også kjempeflink, og holder også noen sekunder uten å slippe.  Jeg trente på at hun skulle sitte/bli i utgangsstilling, jeg kasta løsbittet, når hun tok kontakt fikk hun værsågod, hun henta løsbittet og kom deretter inn og avleverte i utgansstilling. Hun begynner å bli flinkere i den øvelsen. Fant er også flink her, men han avleverer sittende foran meg. Det kan han også gjøre, bare han kommer inn i utgangsstilling etter avlevering.

Søndag ettermiddag var vi også ute og spiste lutefisk på Lorrys, en av de siste «brune» restaurantene i Oslo. Vi koste oss med god mat sammen med søskenene til Arne + +, og vi hadde det like koselig som alltid. Dette er en veldig hyggelig førjulstradisjon.

Nå skal jeg krype til køys. Alle i Asaveien 2 sover nå, bortsett fra meg,  Mandag skal vi til Maridalen. Engangsgrillen vi brukte torsdag skal hentes og kastes og etterpå skal jeg jobbe noen timer på kontoret.

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Hælji jå uss!!”

 1. Ser koselig ut med julegaveverksted!! ❤ Jeg er ferdig med alle gavene mine… 😀
  Skjønner at dere har hatt en fin helg alle sammen! Og koselig på middag med mine tanter og onkler! 😉 Så fint at dere har barn som kan styre sjappa, mens dere koser dere på middag eller på hytta! 😀

  Romsais sover i hånden min… ❤

  Sove godt! Nattakjakji

 2. Ja Karoline!
  Uten dere i butikken søndag, hadde det ikke vært mulig for oss å gå ut og spise med «tanter og onkler». Det er godt vi har dere!!!!!!!!!!!
  God bedring til Romsaisen min! Verdens beste Romsais!!! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.