Maridalen med Karoline!

I dag hadde vi planlagt å gå tur i Maridalen (ja, igjen…. hihi..) med flere hunder, men det ble mannefall, dessverre. Det er jo ganske nærme jul og mange har ting og tang de må ordne.

Skikkelig julestemning i Maridalen i dag.

Jeg fikk mld fra Karoline på formiddagen og hun sa at hun hadde fri. Jeg spurte såklart om hun ville være med meg og «ungene» på tur og det ville hun. Jiha.. flott!!! Det er alltid koselig å ha noen å gå tur sammen med.

Her følger noen bilder fra turen. Maridalen viste seg fra sin beste vinterside, og Fant og Ebbie koste seg som vanlig. Litt jaktlek dem immellom, litt spor etter hare (morsomt når jeg kan se sporet i snøen og kan se hvilket dyr Fant sporer på) og en liten tepause. Vi gikk vel nesten to timer – deilig.

Ellers har det vært en travel ettermiddag/kveld, men det er vel slik det skal være før jul.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Maridalen med Karoline!”

  1. Så deilig med en mor/datter/Fant/Ebbie tur i Maridalen Hilde. Deilig å få en pustepause fra juleforberedelsene og bare kose seg dere fire sammen.

    Nå håper jeg dere får en flott jul og at det ikke blir så alt for lenge til vi sees igjen:o)

    Juleklem fra Milli og meg

  2. Takk for en kjempe fin tur igår mamma!! 😀 ❤ Vi koste oss masse, alle sammen! Og gøy å kunne leke litt med snusken ute i skogen… Hun er sååå søt, lille jenta mi!! 😀

    Nå er det tut og kjør på jobb, og jeg har pause. Deilig! 😉 Kommer snart hjem på middag, og juletre pynting!! 😀 ❤

    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.