Vesle julaften – GOD JUL!!!

I dag sto jeg opp kl 06.30, ganske tidlig til å være meg og hundene. Jeg tok på Fant og Ebbie varmedressene deres, lempet dem inn i bilen og reiste til butikken vår. Arne sov over der. Han jobbet nemlig fra kl 06.00 tirsdag morgen til kl 02.00 onsdag morgen. Så sov han til kl 04.50 og så har det gått slag i slag i hele dag. Etter et par timer «på øyet» i ettermiddag, er han nå tilbake på butikken og der skal han være til han kommer igjen julaften etter at butikken stenger. Julen er en familiehøytid sies det – nå skal batteriene lades!  Hihihi…. 😉

Jeg reiste ihvertfall for å handle det vi trenger i jula. Det er godt å handle når det ikke er noen kunder, bare maaaange ansatte som springer rundt og fyller på varer og ryddet i hyllene. Vi har 25 ansatte, mange på heltid og mange skoleungdommer på deltid, og nå var det mange som var på jobb. Etter handling fikk Fant og Ebbie springe løse i skogen på Kjelsås, godt for dem og meg, før vi reiste hjem igjen. Der ventet glutenfri brødbaking, mopping av gulv og litt annet husarbeid, og jammen fikk jeg meg også en time på øyet. Deilig!!

 Jeg har alltid vært alene med ungene i desember: pynting, baking, avslutninger etc, mens Arne omtrent har «bodd» i butikken. Slik er det altså vi har det.  Og nei – det er ikke noe som vi blir vandt med. Ungene har alltid savnet pappaen sin, og jeg har savnet Arne. Det blir litt «ensomt» alltid å være alene på denne tida, særlig når en ser at andre har familien rundt seg. Etter jula er det varetelling, så det går slag i slag. Men slik er nå livet vi har valgt. Det er vel et godt tegn at jeg savner mannen min, ihvertfall, selv etter å ha vært kjærester siden jeg var 15,5 år!!! Det begynner å bli noen år siden, det!!

Jammen er jeg heldig som har tre kjekke unger som hjelper meg. Alt fra julegaveinnkjøp, baking, pynting og kos!!! Martine og jeg pynta litt i heimen i går, og Fanterampen måtte bare sjekke at alt gikk rett for seg og at alle nissene kom på riktig plass.

I kveld kom Karoline også innom for å hjelpe til med pyntingen av treet. Det er noe som hun har gjort, selv etter at hun fikk sin egen husholdning for noen år siden. Jeg setter veldig pris på det, ihvertfall!! Etter en god middag, pynting og litt skravling, reiste hun hjem til seg og Thomas, for å pynte treet hos dem i Kokkerudåsen på Høvik.

Ebbie skal feire sin første jul hos oss, og hun og Fant måtte bare sjekke ut hva som plutselig dukket opp inne i stua vår.

Andreas har også jobbet mye de siste dagene, og var trøtt i kveld. Dagene i butikken starter alltid tidlig, kl 06.00 og det er mye tungt arbeid.  I morgen har han fri, og kan sove leenge! Det blir godt for han det!!

Familien skal til tvillingsøstra mi i Drammen julaften og det gleder vi oss veldig til. De kommer til oss 1. dag. neste år bytter vi på, og slik har vi holdt på i ganske mange år nå.

DA GJENSTÅR DET BARE Å ØNSKE ALLE EN RIKTIG GOD  JUL, OG SÅ HÅPER JEG AT JEG SER MANGE AV DERE IGJEN TIL NESTE ÅR!!!

GOD, FREDFULL JULEHØYTID, ØNSKES FRA FANT, EBBIE OG MEG!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

8 kommentarer om “Vesle julaften – GOD JUL!!!”

 1. Vi har jo en kjempe fin jul sammen, selv om det er mye jobbing på alle mann!! 😀 Men hadde vært deilig for pappa å få slappet av litt… Var slitsomt å jobbe til 02 i natt, også på jobb idag tidlig igjen. Stakkars pappa, fikk jo nesten ingen timer på øyet…
  Må jo hjem til dere å være med på juletrepyntingen! 😀 Er jo blitt en tradison! Også er jeg jo lysmesteren… 😉
  Gleder meg til å ligge på sofaen i hele morgen, å bare se på alt det koselige på tv! 😀
  Me sjåast imørgo, det gler e me te!! ❤ 😉 😀
  Kjakji

 2. Så flinke dere er. Det blir ekstra godt med noen fridager nå, det fortjener dere virkelig.
  Du har en ualminnelig flott familie,Hilde, og der er så flnke til å ta være på hverandre. Selv om tida ofte er knapp, har dere noe helt spesielt som ikke mange andre har. Og du/dere vet å sette pris på det 😉
  GOD JUL OG ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR!

  Gleder meg til å treffe dere igjen.
  Juleklem fra Nøve og Nalle, og Tussi 😉

 3. Det hørtes ut som en hektisk jul, nå kan dere snart puste ut Hilde, i allefall for noen dager:o) Så koselig at du savner Arne etter så mange år sammen, det er fint!

  Kjør forsiktig til Drammen, og kos dere skikkelig sammen i kveld. Ebbie er veldig heldig som kan feire jul hos dere:o)

  En riktig god og fredfull jul til deg og hele familien din, to- og firbente.

  Stor klem fra Milli og meg

 4. Det er jaggu hektisk hos dere også. Sånn er det når en har butikk i disse dager. Men nå er det bare å slappe av.

  Kos dere masse i julen! GOD JUL fra Charlie og meg!

 5. Takk for hilsen fra deg, Hilde, og ha forsatt fine juledager !
  Så ønsker vi deg og dine godt nytt år i samme slengen, og håper å se dere snart igjen 🙂
  Juleklem fra Sidsel & Co.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.