Glade jul!!

Vi har hatt noen fine juledager så langt. Julaften ble feiret i Drammen hos tvillingsøstra mi. Vi ble ni stykker til bords. Deilig ribbe, medisterkaker og alt som hører til. Maaange pakker og stormende jubel.

Ebbie og Fant var med inne hele tida, og de oppførte seg veldig fint. Jeg var litt spent på hva Ebbie ville gjøre når vi satt og spiste. Hun har jo dette med at hun er så altfor glad i mat, og har en tendens til å «trampe» rundt og stresse litt når vi skal spise. Jeg regner med at det har noe med å gjøre at hun antageligvis fikk underskudd på mat da hun var valp/unghund. Vi har trent masse på at hun skal ligge i ro, både når jeg lager mat og når vi spiser, og hjemme går det veldig bra nå. Hun klarte seg kjempefint under middagen, ja Fant også, og det var deilig. Flinke, snille hunder og jammen ble de slitne etter kvelden.

Ebbie tok seg godt til rett i sofaen, og slappet av.

Søskenbarn Kari Sofie, ungene mine Karoline og Martine.

Andreas og Karoline.

 «Er vi på fest, så er vi på fest».

1.juledag kom Drammensfolka til oss, pinnekjøtt og tilbehør sto på menyen, og vi koste oss som vi pleier.

Karoline og Ebbie ble veldig trøtte etter festen 1. juledag. Godt å slappe av litt!!

Lørdag reiste hele familien til Nes og til Arnes familie i Rukkedalen. Vi feiret Arnes 50 års dag (egentlig 5.dag jul), og det spesielle var at hele familien var tilstede. Arnes mor og far, hans tre søsken og alle barnebarna. Vi ble 17 stk i alt. Det er ikke like lett å samles når alle bor spredt. London, Bergen, Oslo og Nes. Men lørdag klarte vi det altså.

Karoline og Thomas reiste til Høvik igjen utpå kvelden, mens Andreas og Martine ble med Arne og meg til Solbu. Søndag formiddag reiste de hjem igjen, mens Arne og jeg skal være her til mandag ettermiddag.

I dag har vi hatt en hel dag fri – en helt blank dag. Det var jammen godt!! Arne hentet snøfreseren som sto hos svigerfar og han har måkt ned til annekset og til skålen. Jeg gikk en liten luftetur med Fant og Ebbie på formiddagen, og Fant var vill og gal. Han skremte opp 2 ryper som satt i et vierkratt langs veien og han lå langflat i båndet sitt. Jeg kunne ikke slippe han, for vi gikk langs veien. Ebbie travet ved siden av, vi lekte innimellom med ball og så måtte hun gå «fot» litt innimellom. Da hadde hun det veldig bra, også.

Det har vært fint på hytta i dag. 15 minus da vi sto opp, 10 minus på dagen, strålende sol og vindstille. Vi sparket en to-timers tur i ettermiddag og jammen kom blåtimen mens vi var ute. Den er såå fin!! Fant var «høyt og lavt», Ebbie og han fikk sprunget litt fra seg og lekt jaktleken og jeg storkoste meg, også. Jeg trente innkalling på turen og begge var kjempeflinke. Fant overrasket meg, han kom på innkalling og spiste goddis som belønning. Herlig!!

Fant var hele tiden på utkikk etter ryper, og jammen skremte han ikke opp en til på ettermiddasturen vår. De er så fine, der de flyr avgårde, hvite og litt svart på kroppen!

Det er neimen ikke like enkelt å jakte når det er så masse snø!!

Jeg må bare legge inn et bilde av hjertebarnet Fant og storesøster Karoline. De kan kose seg sammen, de to også!

6 tanker på “Glade jul!!

 1. Så koselige bilder, men det med den kavende Fant i laussnøen – såg temmelig slitsomt ut.

  Ha ei fortsatt god jul med alle dine kjære 🙂

  Må forresten si det er flott at du trør til for HHK!

 2. Fortsatt fine romjulsdager og et Godt Nytt År ønsker vi dere alle fra oss her på Ophus i Fredrikstad. Mange fine bilder, men det av Fant der han nesten forsvinner i snø’n,er jo bare helt herlig. ;o) Kos dere på Solbu i dag i all snø’n. Vi har også masse snø, så hytta vår får ikke besøk av oss denne jula/nyttårsaften…

  Ha en fin dag!

 3. Så gøy å se noen bilder fra den koselige julefeiringen deres:o) Ebbie og Fant ser jo også ut som om de storkoser seg.

  Vi sliter litt med å gå tur. Milli har blitt «stor». Vil helst løpe der det er brøytet for så å hive seg ut i kantene i stedenfor å bare løpe i løssnøen (som i fjor).

  Kos dere på Solbu nå Hilde. Det så fantastiskt vakkert ut der nå!!!

 4. Her var det mange fine bilder mamma!! Nydelige pomsen på jakt, så søt der han forsvinner i snøen… ❤
  Og snusken da, hun er alltid så god! Hun måtte jo snu seg da jeg skulle kose med henne på sofaen. Da la hun seg godt inntil meg, og sovnet med en fin koselyd!! ❤
  Var kjempe koselig å være hos farmor og farfar! Veldig morsomt at alle sammen var samlet! ❤
  Nå skal jeg kose meg med en hel dag uten planer, det er deilig det! Har gått i ett siden julaften… Koselig det også! 😀
  Kjør forsiktig hjem!
  Kjakji

 5. Så fint dere har hatt det i jula. Masse tid med familie og god mat. Og ikke minst så har Fant og Ebbie hatt det fint sammen med dere.

  Ser de koser seg i snøen og er enig med Nøve at bilde av Fant som forsvinner i snøen er kjempeherlig.

  Ha en fortsatt fin romjul!

 6. Hellemini, ungene forsvinner jo i sneen!!
  Herlige bilder av barn og hunder, ja jeg kaller dem barn a!
  Ser ut som om dere har hatt en fin jul!

  Kos deg videre! Men pass på så ikke dyra forsvinner i sneen!

  Klem fra Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.